Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #1 Sunucuyu ilk açtığımız günlerde olmuyor. Fakat ilerleyen günlerde köylüler etkileşimsiz hale geliyor. Çiftleşmemeye ve çalışmamaya başlıyor. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
Sunucuyu ilk açtığımız günlerde olmuyor. Fakat ilerleyen günlerde köylüler etkileşimsiz hale geliyor. Çiftleşmemeye ve çalışmamaya başlıyor. Bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.585 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 3 Ekim 2021 #11 Allah'ım @MustafaİRen hocamıza akıl, @Emperio ve bana sabır ver. Artı 0 Eksi
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #12 glikojen dedi: Allah'ım @mustafairen hocamıza akıl, @emperio ve bana sabır ver. Genişletmek için tıkla... Yazılımcı birine akılsız diyemezsin sanırım hocam, bu forum dışarısında neler yaptığımı bilmiyorsun, iyi günler dilerim Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Allah'ım @mustafairen hocamıza akıl, @emperio ve bana sabır ver. Genişletmek için tıkla... Yazılımcı birine akılsız diyemezsin sanırım hocam, bu forum dışarısında neler yaptığımı bilmiyorsun, iyi günler dilerim
KS KS Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #13 glikojen dedi: Sürüm? Genişletmek için tıkla... 1.16.5 Artı 0 Eksi
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #14 MustafaİRen dedi: Yazılımcı birine akılsız diyemezsin sanırım hocam, bu forum dışarısında neler yaptığımı bilmiyorsun, iyi günler dilerim Genişletmek için tıkla... Her yazılımcı akıllı olsaydı dünya bambaşka bir yer olurdu. Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Yazılımcı birine akılsız diyemezsin sanırım hocam, bu forum dışarısında neler yaptığımı bilmiyorsun, iyi günler dilerim Genişletmek için tıkla... Her yazılımcı akıllı olsaydı dünya bambaşka bir yer olurdu.
KS KS Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 632 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #15 Derdime derman bulamadım Artı 0 Eksi
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.585 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 3 Ekim 2021 #16 Drozvenn dedi: Derdime derman bulamadım Genişletmek için tıkla... Sunucu dosyalarını doğrula, sunucuyu yeniden başlat. Artı 0 Eksi
Drozvenn dedi: Derdime derman bulamadım Genişletmek için tıkla... Sunucu dosyalarını doğrula, sunucuyu yeniden başlat.