ahmetderin Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlarım ile bir sunucumuz var, modlu sunucuyu onaylıyorum ama başlatılıyor ekranında kalıyor, yeniliyorum gitmiyor. 2 gündür böyle, ne yapabilirim?
Arkadaşlarım ile bir sunucumuz var, modlu sunucuyu onaylıyorum ama başlatılıyor ekranında kalıyor, yeniliyorum gitmiyor. 2 gündür böyle, ne yapabilirim?
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #2 logları atabilir misin
ahmetderin Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #3 Log nedir?
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #4 Aternos'ta günlük diye bir yer var orada başlatılırken oluşan hatalar vb. var çok iyi bildiğim söylenemez ama yardımcı olmaya çalışırım.
Aternos'ta günlük diye bir yer var orada başlatılırken oluşan hatalar vb. var çok iyi bildiğim söylenemez ama yardımcı olmaya çalışırım.
ahmetderin Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #5 Ordekizm dedi: Aternos'ta günlük diye bir yer var orada başlatılırken oluşan hatalar vb. var çok iyi bildiğim söylenemez ama yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Forge 1.20.1 Server Log [#BMRoA4z] 4421 lines | 9 errors mclo.gs
Ordekizm dedi: Aternos'ta günlük diye bir yer var orada başlatılırken oluşan hatalar vb. var çok iyi bildiğim söylenemez ama yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... Forge 1.20.1 Server Log [#BMRoA4z] 4421 lines | 9 errors mclo.gs
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #6 dünyayı değiştiren ve boss falan ekleyen bir mod paketi kurdun mu? Onunla ilgili bir şeyler var sonlarda.
dünyayı değiştiren ve boss falan ekleyen bir mod paketi kurdun mu? Onunla ilgili bir şeyler var sonlarda.
ahmetderin Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #7 Ordekizm dedi: dünyayı değiştiren ve boss falan ekleyen bir mod paketi kurdun mu? Onunla ilgili bir şeyler var sonlarda. Genişletmek için tıkla... Bosses of Mass Destruction en son indirdiğim boss modu bu ama bunu indirdikten sonra gene oynadık 1 kaç gün
Ordekizm dedi: dünyayı değiştiren ve boss falan ekleyen bir mod paketi kurdun mu? Onunla ilgili bir şeyler var sonlarda. Genişletmek için tıkla... Bosses of Mass Destruction en son indirdiğim boss modu bu ama bunu indirdikten sonra gene oynadık 1 kaç gün
O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #8 ahmetderin dedi: Bosses of Mass Destruction en son indirdiğim boss modu bu ama bunu indirdikten sonra gene oynadık 1 kaç gün Genişletmek için tıkla... o zaman ben de bilmiyorum kusura bakma
ahmetderin dedi: Bosses of Mass Destruction en son indirdiğim boss modu bu ama bunu indirdikten sonra gene oynadık 1 kaç gün Genişletmek için tıkla... o zaman ben de bilmiyorum kusura bakma
ahmetderin Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #9 ahmetderin dedi: bosses of mass destruction En son indirdiğim boss modu bu ama bunu indirdikten sonra gene oynadık 1 kaç gün. Genişletmek için tıkla... Ordekizm dedi: O zaman ben de bilmiyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla... Tm sağ olun gene de.
ahmetderin dedi: bosses of mass destruction En son indirdiğim boss modu bu ama bunu indirdikten sonra gene oynadık 1 kaç gün. Genişletmek için tıkla... Ordekizm dedi: O zaman ben de bilmiyorum kusura bakma Genişletmek için tıkla... Tm sağ olun gene de.
riverrulss Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2025 #10 ahmetderin dedi: Tm sağ olun gene de. Genişletmek için tıkla... Bir şeyleri sildiniz mi? Hatada minecraft_121 diye bir datapack eksik görünüyor.
ahmetderin dedi: Tm sağ olun gene de. Genişletmek için tıkla... Bir şeyleri sildiniz mi? Hatada minecraft_121 diye bir datapack eksik görünüyor.