Aternos sunucusu IP'mi görebilir mi?

737342

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Orijinal Minecraft sahibiyim. Benim üst düzey siber güvenlik uzmanı arkadaşım var. Onunla Minecraft oynayacağız. Kendisi Aternos'tan sucunu açtı. Ben o sunucuya bağlanırsam arkadaşım IP mi görür mü? Görürse bana bir şey yapabilir mi? Kendisi bana şaka yapmayı çok sevdiği için IP'mi görürse beni hackleyebilir mi? Ya da başka bir şey yapabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Orijinal Minecraft sahibiyim. Benim üst düzey siber güvenlik uzmanı arkadaşım var. Onunla Minecraft oynayacağız. Kendisi Aternos'tan sucunu açtı. Ben o sunucuya bağlanırsam arkadaşım IP mi görür mü? Görürse bana bir şey yapabilir mi? Kendisi bana şaka yapmayı çok sevdiği için IP'mi görürse beni hackleyebilir mi? Ya da başka bir şey yapabilir mi?

Altyapı aternosa bağlı olduğu için o sadece kontrol ediyor yapabileceğini zannetmiyorum.

Peki görmemesi için yapabileceğim bir şey var mı? Bilgim olmadığı için soruyorum

Ayrıca bu Aternos güvenilir mi?

Elbette uzun yıllardır herkes kullanıyor.

Hiçbir şey olmaz sonuçta IP bu kaç sene boyunca Tencent falan satmadı mı bu mereti?

Peki görmemesi için yapabileceğim bir şey var mı? Bilgim olmadığı için soruyorum.

Aternos güvenli.

Peki görmemesi için yapabileceğim bir şey var mı? Bilgim olmadığı için soruyorum.

Aternos güvenilir, sunucu kurma servisi zaten. Sunucu sahibinin IP adresini görmeyi engellemek için yapılabilecek pek bir şey yok. Yanıltmak istiyorsanız VPN kullanabilirsiniz sadece ama gereksiz. IP adresinizle hiçbir şey yapamaz.

IP adresi mitolojisi neden bu kadar uzun sürdü? Sadece IP adresinden sizi hackleyebilseydi muhtemelen arkadaşınız olamazdı ve Minecraft sunucusuyla işi olmazdı diye düşünüyorum.

Ben bir kere VPN ile bağlanmıştım arkadaşıma kendisi nasıl yapmış bilmiyorum ama orijinal IP mi bulmuş.

Bulsun ve? Abartmayalım şu IP muhabbetini arkadaşlar. Günde bilgisayarınızdan yüz binlerce sorgu çıkışları yapıyorsunuz yüz binlerce adrese siteye zaten sürekli sorgu gönderiyorsunuz kendi IP'nizden. Bulsa ne olur yani zaten çok gizli bir veri değil.

Bilmesinin ya da bilmelerinin ne anlamı var? Max bu IP nerelere atandığından belki bölgesel denk getirirse nerede oturabileceğinizi tahmin etmeye çalışır hepsi bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı