percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 Aternos sunucuma giriyorum 2 dk sonra atıyor ve bu hatayı alıyorum, çözümü nedir?
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #2 Premium hesabın var mı? Artı 0 Eksi
KS KS percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 Jeasust dedi: Premium hesabın var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 percyjackson dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Aternos'ta ki ayarlardan korsan(orijinal olmayan) ayarının tikini açtın mı Artı 0 Eksi
percyjackson dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Aternos'ta ki ayarlardan korsan(orijinal olmayan) ayarının tikini açtın mı
KS KS percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 Jeasust dedi: Aternos'ta ki ayarlardan korsan(orijinal olmayan) ayarının tikini açtın mı? Genişletmek için tıkla... Oyunum orijinal. Artı 0 Eksi
Jeasust dedi: Aternos'ta ki ayarlardan korsan(orijinal olmayan) ayarının tikini açtın mı? Genişletmek için tıkla... Oyunum orijinal.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #6 Tamam o zaman aternos sunucularındandır. Bu hatayı aldığında sunucuya geri girebiliyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #7 Jeasust dedi: Tamam o zaman Aternos sunucularındandır. Bu hatayı aldığında sunucuya geri girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum ama sonra geri atıyor. Artı 0 Eksi
Jeasust dedi: Tamam o zaman Aternos sunucularındandır. Bu hatayı aldığında sunucuya geri girebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum ama sonra geri atıyor.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #8 Sunucu açtıysan arkadaşının da olduğunu farz ediyorum. Arkadaşında da aynı sorun var mı? Artı 0 Eksi
KS KS percyjackson Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #9 Jeasust dedi: Sunucu açtıysan arkadaşının da olduğunu farz ediyorum. Arkadaşında da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda sorun yok. Artı 0 Eksi
Jeasust dedi: Sunucu açtıysan arkadaşının da olduğunu farz ediyorum. Arkadaşında da aynı sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda sorun yok.
Jeasust Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #10 Java sürümünü güncelle olmazsa güvenlik duvarı ayarlarında java yada javaw'a tam erişim ver. Yüksek ihtimal oyuna girerken izin istemiştir, reddetmiş olabilirsin. Artı 0 Eksi
Java sürümünü güncelle olmazsa güvenlik duvarı ayarlarında java yada javaw'a tam erişim ver. Yüksek ihtimal oyuna girerken izin istemiştir, reddetmiş olabilirsin.