Siz Vanilla yerine Forge Server Jar indirip onunla yapacaksınız.Yazılım kısmından forge veya fabric seçin ona göre modları kurarsınız. Veya modpack varsa istediğiniz modun onu da Modpack diyerek kurabilirsiniz. Tavsiyem, Aternos kullanmayın. Kendi sunucunuzu kurun. Rehberini yaptığım 2 farklı güzel yol mevcut dilediğinizi kullanabilirsiniz.
Rehber: Minecraft port ile uğraşmadan farklı yazılımlarla sunucu açma! (Vanilla, Purpur, Forge vb.)
Herkese tekrardan merhabalar, bugün sizlere modemden port açmakla uğraşmadan veya hamachi kullanmadan port açmayı göstereceğim. Normalde başka bir sunucu açma rehberim vardı fakat onda hamachi kullanılıyordu. Bu sefer daha kolay ve farklı bir yöntemle sunucumuzu açacağız. O zaman başlayalım...www.technopat.net
Rehber: Minecraft Hamachi ile Vanilla Sunucu Kurulumu
Forumda birçok kez nasıl sunucu kuracağını soran Hocalarımı gördüm. Ben de bunun için bir rehber hazırlamak istedim. Umarım beğenirsiniz iyi okumalar. Sunucu Kurulumu Adım 1 - Hamachi Kurulumu İlk başta Hamachi'nin kendi sitesinden Hamachi uygulamasını indirip kuruyoruz. Alternatif olarak...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.