glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.585 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Türkiye 27 Temmuz 2021 #1 Evet, arkadaşımın envanterine bakacağım ama hangi kodu denediysem olmadı. Şimdiden herkese teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Evet, arkadaşımın envanterine bakacağım ama hangi kodu denediysem olmadı. Şimdiden herkese teşekkürler.
B Baran.XD Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #2 '/invsee' diye bir komut var. Ancak bir mod-plugin gerektiriyor mu bilmiyorum en son arkadaşım üzerimde denemişti. Artı 0 Eksi
'/invsee' diye bir komut var. Ancak bir mod-plugin gerektiriyor mu bilmiyorum en son arkadaşım üzerimde denemişti.
Soslu CPU Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer Haven B Site Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2021 #3 glikojen dedi: Evet, arkadaşımın envanterine bakacağım ama hangi kodu denediysem olmadı. Şimdiden herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum, öğrenmenin tek yolu /kill çekmek gibi geliyor. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Evet, arkadaşımın envanterine bakacağım ama hangi kodu denediysem olmadı. Şimdiden herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum, öğrenmenin tek yolu /kill çekmek gibi geliyor.
1 192269 Megapat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.060 Makaleler 1 Çözümler 55 27 Temmuz 2021 #4 Bunun için plugin kullanman gerekiyor, şu pluginlere göz atabilirsin. SeePlayerInventory SeePlayerInventory dev.bukkit.org OpenInv Open anyone's inventory as a chest in real time! dev.bukkit.org Özellikle şu ikincisi iyi gibi, birincisi en son Ocak ayında güncellenmişken (1.17 sürümü henüz yokken.) ikincisi yakın zamanda güncellenmiş daha güncel ve iyi bir plugin gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Bunun için plugin kullanman gerekiyor, şu pluginlere göz atabilirsin. SeePlayerInventory SeePlayerInventory dev.bukkit.org OpenInv Open anyone's inventory as a chest in real time! dev.bukkit.org Özellikle şu ikincisi iyi gibi, birincisi en son Ocak ayında güncellenmişken (1.17 sürümü henüz yokken.) ikincisi yakın zamanda güncellenmiş daha güncel ve iyi bir plugin gibi duruyor.
tengri_boi Femtopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Yer Bakü, Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2021 #5 Soslu CPU dedi: Öyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum, öğrenmenin tek yolu /kill çekmek gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... EssentialsX isimli eklentiyi yükledikten sonra "/invsee <oyuncu>" komutunu kullanın. Artı 0 Eksi
Soslu CPU dedi: Öyle bir seçenek olduğunu sanmıyorum, öğrenmenin tek yolu /kill çekmek gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... EssentialsX isimli eklentiyi yükledikten sonra "/invsee <oyuncu>" komutunu kullanın.
Soslu CPU Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 369 Çözümler 6 Yer Haven B Site Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2021 #6 tengri_boi dedi: EssentialsX isimli eklentiyi yükledikten sonra "/invsee <oyuncu>" komutunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Evet ancak eklentilerle mümkün olabilir. Artı 0 Eksi
tengri_boi dedi: EssentialsX isimli eklentiyi yükledikten sonra "/invsee <oyuncu>" komutunu kullanın. Genişletmek için tıkla... Evet ancak eklentilerle mümkün olabilir.
tengri_boi Femtopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Yer Bakü, Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2021 #7 Soslu CPU dedi: Evet ancak eklentilerle mümkün olabilir. Genişletmek için tıkla... Eklentisiz başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Soslu CPU dedi: Evet ancak eklentilerle mümkün olabilir. Genişletmek için tıkla... Eklentisiz başka bir yolu olduğunu düşünmüyorum.
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 27 Temmuz 2021 #8 https://dev.bukkit.org/projects/seeplayer-inventory bu plugin ile bakabilirsin. Komutu da var. /invsee 'isim' şeklinde yazdın görebilirsiniz. Artı 0 Eksi
https://dev.bukkit.org/projects/seeplayer-inventory bu plugin ile bakabilirsin. Komutu da var. /invsee 'isim' şeklinde yazdın görebilirsiniz.