eness_krkt Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Aternos'tan bir server kurdum ve bu serverde plugin var. Arkadaşım bu servere girdiğinde plugin onda gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
Aternos'tan bir server kurdum ve bu serverde plugin var. Arkadaşım bu servere girdiğinde plugin onda gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Haziran 2021 #2 Hangi plugin? OP vermeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 24 Haziran 2021 #3 eness_krkt dedi: Aternos'tan bir server kurdum ve bu serverde plugin var. Arkadaşım bu servere girdiğinde plugin onda gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yetki vermeniz gerek. Artı 0 Eksi
eness_krkt dedi: Aternos'tan bir server kurdum ve bu serverde plugin var. Arkadaşım bu servere girdiğinde plugin onda gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Yetki vermeniz gerek.