Order S Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 324 21 Şubat 2025 #1 Aternos sunucusundaki map tek oyunculu dünyaya nasıl aktarılır? Ve eşyalar gider mi?
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 21 Şubat 2025 #2 Order S dedi: Aternos sunucusundaki map tek oyunculu dünyaya nasıl aktarılır? Ve eşyalar gider mi? Genişletmek için tıkla... Aternos'u uzun zaman önce kullandım ama hatırladığım kadarıyla dünyalar diye bir bölüm var oradan dünyanızı indirebilirsiniz sonra C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming\.minecraft\saves yerine atabilirsiniz. Ayrıca hayır eşyalarınız gitmez. Son düzenleme: 21 Şubat 2025
Order S dedi: Aternos sunucusundaki map tek oyunculu dünyaya nasıl aktarılır? Ve eşyalar gider mi? Genişletmek için tıkla... Aternos'u uzun zaman önce kullandım ama hatırladığım kadarıyla dünyalar diye bir bölüm var oradan dünyanızı indirebilirsiniz sonra C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming\.minecraft\saves yerine atabilirsiniz. Ayrıca hayır eşyalarınız gitmez.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.918 Makaleler 3 Çözümler 20 21 Şubat 2025 #3 Dünyalar kısmında world yazan bir dosya var, onun olabilceğini düşünüyorum.