V vetroxxx Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Ben Aternos'ta sunucu oluşturmaya çalışırken 40-50 dakika bekliyorum. Aternosa benzer sunucu oluşturma sitesi var mıdır?
Ben Aternos'ta sunucu oluşturmaya çalışırken 40-50 dakika bekliyorum. Aternosa benzer sunucu oluşturma sitesi var mıdır?
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 vetroxxx dedi: Ben Aternos'ta sunucu oluşturmaya çalışırken 40-50 dakika bekliyorum. Aternosa benzer sunucu oluşturma sitesi var mıdır? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin sırayı öne atar. (Eskiden oyle yapardım)
vetroxxx dedi: Ben Aternos'ta sunucu oluşturmaya çalışırken 40-50 dakika bekliyorum. Aternosa benzer sunucu oluşturma sitesi var mıdır? Genişletmek için tıkla... VPN ile deneyin sırayı öne atar. (Eskiden oyle yapardım)
mrdeno Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS P8B75m-lx ASUS GAMING OC RX 470 16GB 1867mhz @1600mhz DDR3 ram Intel Core i5-3570K Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 mahber dedi: VPN ile deneyin sırayı öne atar. (Eskiden oyle yapardım) Genişletmek için tıkla... Nereye bağlanmalıyız hocam? 2 ay öncesine kadar 1 saniyelik sıra bile yoktu 50dakikalık sırayı gördüğümde gözlerime inanamamıştım.
mahber dedi: VPN ile deneyin sırayı öne atar. (Eskiden oyle yapardım) Genişletmek için tıkla... Nereye bağlanmalıyız hocam? 2 ay öncesine kadar 1 saniyelik sıra bile yoktu 50dakikalık sırayı gördüğümde gözlerime inanamamıştım.
mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 mrdeno dedi: Nereye bağlanmalıyız hocam? 2 ay öncesine kadar 1 saniyelik sıra bile yoktu 50dakikalık sırayı gördüğümde gözlerime inanamamıştım. Genişletmek için tıkla... Aternos'u bildim bileli yaz aylarında boyle oluyor. VPN ile herhangi bir ülkeye bağlanın. Umarım fix yememiştir.
mrdeno dedi: Nereye bağlanmalıyız hocam? 2 ay öncesine kadar 1 saniyelik sıra bile yoktu 50dakikalık sırayı gördüğümde gözlerime inanamamıştım. Genişletmek için tıkla... Aternos'u bildim bileli yaz aylarında boyle oluyor. VPN ile herhangi bir ülkeye bağlanın. Umarım fix yememiştir.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.302 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 15 Temmuz 2024 #5 Hamachi kullan.
V vetroxxx Zeptopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #6 steelumut dedi: Hamachi kullan. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor acaba ve kasma drop gibi şeyler var mı? mahber dedi: Aternos'u bildim bileli yaz aylarında boyle oluyor. VPN ile herhangi bir ülkeye bağlanın. Umarım fix yememiştir. Genişletmek için tıkla... Fix yemiş galiba deniyorum ancak olmuyor eğer vaktiniz varsa bir de siz dener misiniz?
steelumut dedi: Hamachi kullan. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor acaba ve kasma drop gibi şeyler var mı? mahber dedi: Aternos'u bildim bileli yaz aylarında boyle oluyor. VPN ile herhangi bir ülkeye bağlanın. Umarım fix yememiştir. Genişletmek için tıkla... Fix yemiş galiba deniyorum ancak olmuyor eğer vaktiniz varsa bir de siz dener misiniz?