TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 1 Temmuz 2023 #1 Aternos'da arkadaşlarla sunucu açmıştık. Şu an oynamıyorlar ben tek oynuyorum. Sürekli sunucuyu aç kapa yapmak istemediğim için dünyayı indirmek istedim. Ama nasıl indireceğim hakkında en ufak fikrim yok.
Aternos'da arkadaşlarla sunucu açmıştık. Şu an oynamıyorlar ben tek oynuyorum. Sürekli sunucuyu aç kapa yapmak istemediğim için dünyayı indirmek istedim. Ama nasıl indireceğim hakkında en ufak fikrim yok.
Ekmek Arası Tostt Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 97 Çözümler 2 Yer Akhisar Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Dünyalarım bölümüne girip indir seçeneğine tıkladığınızda. ZIP formatında indiriliyor. Artı 1 Eksi
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 1 Temmuz 2023 #3 Ekmek Arası Tostt dedi: Dünyalarım bölümüne girip indir seçeneğine tıkladığınızda. ZIP formatında indiriliyor. Genişletmek için tıkla... İndirdim. .minecraft da saves kısmına attım fakat yaptıklarımın hiçbiri gelmedi. Artı 0 Eksi
Ekmek Arası Tostt dedi: Dünyalarım bölümüne girip indir seçeneğine tıkladığınızda. ZIP formatında indiriliyor. Genişletmek için tıkla... İndirdim. .minecraft da saves kısmına attım fakat yaptıklarımın hiçbiri gelmedi.
Ekmek Arası Tostt Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 97 Çözümler 2 Yer Akhisar Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #4 Arşivi çıkardınızmı ? Artı 0 Eksi
KS KS TİC MUSİC Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 163 Çözümler 2 1 Temmuz 2023 #5 Ekmek Arası Tostt dedi: Arşivi çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Arşiv derken ZIP içindeki klasörden mi bahsediyosun? Artı 0 Eksi
Ekmek Arası Tostt dedi: Arşivi çıkardınız mı? Genişletmek için tıkla... Anlamadım. Arşiv derken ZIP içindeki klasörden mi bahsediyosun?
s.eryz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #6 Zip sıkıştırılmış ya onu açtın mı diyor. Artı 0 Eksi
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.726 Makaleler 31 Çözümler 121 Yer Manisa 1 Temmuz 2023 #7 Zip'in içindeki klasörü saves yerine atacaksınız. Onu diyor Hocam. Artı 0 Eksi