Aternos'a mod nasıl kurulur?

xhasan

Femtopat
Daha fazla  
Elime alında meşalenin yanmasını istiyorum, nasıl olacak? Aternosa mod nasıl kurabilirim? Arkadaşlarımla oynayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ilk önce aternos sayfasında sürümler diye bir yer olması gerekiyor oraya basın ve orda forge gibi yerler olacak ordan forgeoptifine bulun ve istediğiniz sürümü seçin uygulayın sonra Bi yerde modlar olacaktır oraya basın ve istediğiniz modu seçtiğiniz sürüme göre indirin ve o modu arkadaşınıza söyleyin teşekkürler.

Denedik ama bilgisayara yüklememiz gerekiyor mu

Elime alında meşalenin yanmasını istiyorum, nasıl olacak? Aternosa mod nasıl kurabilirim? Arkadaşlarımla oynayacağım.

Aternos sitesindeyken software kısmından Forge'ye tıklayın, indirin (aslında software seçeneği olarak, Fabric, neoforge, quilt gibi seçeneklerde mevcut. En geniş mod seçenekleri Forge'de olduğu için buradan ilerleyeceğim). İndirirken sunucunun sürümüyle aynı sürümü indir çünkü başka sürüm indirirsen hatalarla karşılaşabilirsin. Sonra mods kısmından istediğinizi indirin, bazen modlar başka modlarla çalışabiliyor, onu modun kendi sitesinde görebilirsiniz zaten. Öyle bir durumda onu da indirin. Sonra Google'da Minecraft Forge diye arat, indir ve kur. Şimdi bir de Aternos'ta indirdiğin modları bilgisayarına da indirmen gerekiyor, o indirdiğin Mod'un dosyasını seç ve Kes'e tıkla. Dosya konumu olarak %appdata%/.Minecraft yaz, oraya mods adlı bir klasör oluştur (varsa sıkıntı yok). Mod'u bu klasöre kopyala. Bundan sonra, Minecraft'ı açarken Launcher'dan oyna kısmının yanında küçük ok olması lazım ona tıkla, Forge olarak aç. Sonra normal bir şekilde Aternos'ta sunucuyu başlat ve sunucuya gir. En ayrıntılı bildiğim bu şekilde, hatam varsa kusura bakmayın.

Curseforge indirdim ama bişey olur mu modu indirdim

Curseforge indirdim ama bişey olur mu modu indirdim
Hayır olacağını sanmıyorum, modunuz Curseforge'da varsa sıkıntı yok zaten. Sadece başka software kurmuşsunuz o kadar. Curseforge'un uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Google'a onu yazın indirin bilgisayarınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…