Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #11 aionthearete dedi: Hocam bilgisayarda deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam benim körlüğümmüş masaüstü kodunda bakınca geliyor sanırım sadece gördüm ama.
aionthearete dedi: Hocam bilgisayarda deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam benim körlüğümmüş masaüstü kodunda bakınca geliyor sanırım sadece gördüm ama.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #12 Zinederon dedi: Hocam benim körlüğümmüş masaüstü kodunda bakınca geliyor sanırım sadece gördüm ama. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam daha demin anlattığım gibi kurabilirsiniz.
Zinederon dedi: Hocam benim körlüğümmüş masaüstü kodunda bakınca geliyor sanırım sadece gördüm ama. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam daha demin anlattığım gibi kurabilirsiniz.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #13 Gerçekten bir salağım.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #14 Zinederon dedi: Gerçekten bir salağım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne yaptınız da öyle dediniz?
Zinederon dedi: Gerçekten bir salağım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam ne yaptınız da öyle dediniz?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #15 aionthearete dedi: Estağfurullah hocam ne yaptınız da öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... NYE 1.7'yi MC sürümü 1.7 sandım o yüzden dedim.
aionthearete dedi: Estağfurullah hocam ne yaptınız da öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... NYE 1.7'yi MC sürümü 1.7 sandım o yüzden dedim.
umuth06 Femtopat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #16 aionthearete dedi: Hocam bilgisayarda deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... hocam simdi aternostan hexxit updatedi kaldırmışlar mı bir bakabilir misiniz arkla girecektik bulamadık aionthearete dedi: Hocam bilgisayarda deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla...
aionthearete dedi: Hocam bilgisayarda deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... hocam simdi aternostan hexxit updatedi kaldırmışlar mı bir bakabilir misiniz arkla girecektik bulamadık aionthearete dedi: Hocam bilgisayarda deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla...
dyquest Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #17 aionthearete dedi: Şu şekilde açıklanabilir yazılıma girip modpacks'e tıkla sonra CurseForge tıkla ve Hexxit Updated bul ve yeniden yükle de bu şekilde kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... peki kendi mod paketimizi nasıl kurucaz mesala ben tenticranın çöl mod paketini kurmak istiyorum o nasıl olcak
aionthearete dedi: Şu şekilde açıklanabilir yazılıma girip modpacks'e tıkla sonra CurseForge tıkla ve Hexxit Updated bul ve yeniden yükle de bu şekilde kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... peki kendi mod paketimizi nasıl kurucaz mesala ben tenticranın çöl mod paketini kurmak istiyorum o nasıl olcak
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #18 dyquest dedi: peki kendi mod paketimizi nasıl kurucaz mesala ben tenticranın çöl mod paketini kurmak istiyorum o nasıl olcak Genişletmek için tıkla... En son yapamıyordunuz hala aynıdır muhtemelen.
dyquest dedi: peki kendi mod paketimizi nasıl kurucaz mesala ben tenticranın çöl mod paketini kurmak istiyorum o nasıl olcak Genişletmek için tıkla... En son yapamıyordunuz hala aynıdır muhtemelen.