Aternos'da fazla mod ile oynamak sıkıntı yaratır mı?

• Konuyu başlatan 311989
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.051
Aternos'a 70'den fazla mod yükledik ve arkadaşla oynamak istiyoruz. Bu modlar ağır modlar değil ve daha önceden de aternosa yükleyip oynadığımız modlar. Yani sunucu kaldırıyor ama korktuğum bir şey var, işlemci kullanımı %100 olduğundan Aternos tarafından dava yer miyiz? Evet saçma gelecek ama bu konulardan biraz korkuyorum. Kurallar içerisinde fazla mod yüklemek var mı bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Aternos'a 70'den fazla mod yükledik ve arkadaşla oynamak istiyoruz. Bu modlar ağır modlar değil ve daha önceden de aternosa yükleyip oynadığımız modlar. Yani sunucu kaldırıyor ama korktuğum bir şey var, işlemci kullanımı %100 olduğundan Aternos tarafından dava yer miyiz? Evet saçma gelecek ama bu konulardan biraz korkuyorum. Kurallar içerisinde fazla mod yüklemek var mı bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Yemezsiniz, neden yiyesiniz? Bir sıkıntı çıkacak olsa o kadar mod yüklemenize izin vermez.

Aternos'un izin verdiği herhangi bir şeyden dava yemezsiniz. Fakat Aternos modsuz bile zor kaldırıyor o kadar modla nasıl kaldıracak?

Hocam zaten aşırı zorlayacak modlar yok. Tekkit mod paketi gibi düşünün. Sadece maden ve otomatikleştirme yapıyoruz, 5-6 gün sonra hevesimiz kaçınca bırakıyoruz :D

En kötü ihtimalle bile oyundan banlanırsınız o kadar. Hiçbir şirket oyununu modladınız diye dava etmez.

Site gerçek değil miydi?
Anlaşılan az önce belirtilen site gerçek değildi. İnşallah başıma bela almamışımdır :) neyse yardımlarınız için teşekkürler.

Mesajım yabancı link paylaştığım için silindi ve 1 saatlik ceza aldım. Site gerçekti ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı