Aternos'da köylü havuç farmı çalışmıyor

StrangerBoys

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700XT
R 5 7500F
Minecraft oyununda bulunan 7x7 alana havuç tarlası yapıp karşısına yatak koyup yatağın önüne tuzak kapısı koyarak doğan köylüylerin deliğe düşüp vagonlarla bir yere toplandığı bir farm var fakat köylüler çiftleşmiyor ya da çiftleşse de çocuk doğmuyor. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Havuç attım evet yaklaşık 5-6 stack.
Tek seferde attım ara ara gelip 2-3 stack daha atıyorum ve aynı zamanda kendi farmları da olduğu için topladıkları havuçları da kullanıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başında bekliyor musun? Sen uzaklaştığında o "chunk" yüklenmiyor olabilir.

Başında bekleyeceksin uzaklaştığında olmaz.

Başında bekleyeceksin uzaklaştığında olmaz.

Yazmayı unutmuşum başında bekledim her zaman ben olmasam bile arkadaşlarımdan birisi oradaydı yani farm hiçbir zaman kimsesiz boş kalmadı.

Genellikle pek çok farm Aternos'ta çalışmıyor veya farklı bir şeyden dolayı hiç verimli olmuyor.

Yazmayı unutmuşum başında bekledim her zaman ben olmasam bile arkadaşlarımdan birisi oradaydı yani farm hiçbir zaman kimsesiz boş kalmadı.

Köylülerden birisinden havuç satın almışlar yani bir köylü şu anda acemi rütbesi bitmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…