Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.562 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Şubat 2022 #1 Aternos kullanarak arkadaşlar ile oynamak için modlu server açacağım ama seçtiğimiz modların hiçbiri Aternos'un kendi modlar yerinde yok. Ben de olan modları Aternos'a atma yolu var mı acaba ? Minecraft sürümümüz: 1.12.2
Aternos kullanarak arkadaşlar ile oynamak için modlu server açacağım ama seçtiğimiz modların hiçbiri Aternos'un kendi modlar yerinde yok. Ben de olan modları Aternos'a atma yolu var mı acaba ? Minecraft sürümümüz: 1.12.2
Çözüm InternetciMen 2 Şubat 2022 PloudOS, dosya yükleme var ve özel pluginler indirilip yüklenebiliyor. Karakurt5877 dedi: O zaman alternatif bir uygulama var mı peki Aternos gibi? Genişletmek için tıkla...
PloudOS, dosya yükleme var ve özel pluginler indirilip yüklenebiliyor. Karakurt5877 dedi: O zaman alternatif bir uygulama var mı peki Aternos gibi? Genişletmek için tıkla...
KS KS Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.562 Makaleler 2 Çözümler 6 2 Şubat 2022 #11 InternetciMen dedi: Ploudos, dosya yükleme var ve özel pluginler indirilip yüklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği siteden modları içine attım ve arkaşlarım ile sorunsuz bir şekille oynadık. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Ploudos, dosya yükleme var ve özel pluginler indirilip yüklenebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocamın dediği siteden modları içine attım ve arkaşlarım ile sorunsuz bir şekille oynadık.