Aktif bir sunucum var arkadaslarimla mod atacagiz ama baska bir sunucu acmak istemiyoruz .mid paketi atilir mi? Atilirsa nasıl atabilirim YouTube'da videosu var midir?
Aktif bir sunucum var arkadaslarimla mod atacagiz ama baska bir sunucu acmak istemiyoruz .mid paketi atilir mi? Atilirsa nasıl atabilirim YouTube'da videosu var midir?
Öncelikle server türü seçmen lazım (Arclight,paper,forge vb.) sonrasında modları aternos kütüphanesinden ekleyip çalıştıracaksın ama dikkat et modların sürümleri doğru olsun yoksa hatalar alırsın.
Öncelikle server türü seçmen lazım (arclight, paper, Forge vb.) Sonrasında modları Aternos kütüphanesinden ekleyip çalıştıracaksın ama dikkat et modların sürümleri doğru olsun yoksa hatalar alırsın.
serverin save dosyasını yedekleme şansınız varsa yedekleyin sonra serveri forge veya arclight ile kurun save dosyasını atın ama sanırm aternos free sürümde mevcut değil. tavsiyem en baştan başlamanız.
Save dosyasını yedekleyin. Sonra sunucu yazılımını olarak modlara veya pluginlere uyumlu bir sürüm seçin. Forge, Fabric vb. seçmeniz lazım. Sorna save'i geri yüklediğinizde istediğiniz olur.
serverin save dosyasını yedekleme şansınız varsa yedekleyin sonra serveri forge veya arclight ile kurun save dosyasını atın ama sanırm aternos free sürümde mevcut değil. tavsiyem en baştan başlamanız.
Save dosyasını yedekleyin. Sonra sunucu yazılımını olarak modlara veya pluginlere uyumlu bir sürüm seçin. Forge, Fabric vb. seçmeniz lazım. Sonra Save'i geri yüklediğinizde istediğiniz olur.
Hocam bir sorum daha olacaktı ben gorüş mesafesini 66 yapiyorum fakat sanki 12 gibiymis gibi gorusum oluyor bunu nasıl düzelteceğim sistemim R5 7500F ve RTX 4070 RAM 16 yani yetecegini dusunuyorum bu gorus mesafesini nasıl arttirabilirim?