E enesözal Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ağustos 2025 #1 Ben Aternos'ta beta 1.7.3 sürümünü kurmak ve oynamak istiyorum ama 1.21.8 1.0 arasında sürüm seçebiliyorum sadece. Başka server kurma uygulaması biliyorsanız söyleyin.
Ben Aternos'ta beta 1.7.3 sürümünü kurmak ve oynamak istiyorum ama 1.21.8 1.0 arasında sürüm seçebiliyorum sadece. Başka server kurma uygulaması biliyorsanız söyleyin.
Fakir Nasus Nanopat Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 732 Çözümler 17 Yer Balıkesir,Sındırgı Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 SAPPHİRE RX6700XT 8X8GB DDR4 RAM Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #2 Maalesef hocam java ile kendiniz sunucu açmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Maalesef hocam java ile kendiniz sunucu açmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E enesözal Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ağustos 2025 #3 Fakir Nasus dedi: Maalesef hocam Java ile kendiniz sunucu açmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı.
Fakir Nasus dedi: Maalesef hocam Java ile kendiniz sunucu açmalısınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Olmadı.