BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.009 Çözümler 11 9 Ocak 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki creeper farmını, golem farmını ve şeker farmı yaptım, bir tek golem farmı düzgün çalışıyor. 1 saat AFK kalıyorum, sadece 2 mob doğuyor. Neden böyle oluyor, çözümü nedir? Sürüm 1.17.1 Vanilla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki creeper farmını, golem farmını ve şeker farmı yaptım, bir tek golem farmı düzgün çalışıyor. 1 saat AFK kalıyorum, sadece 2 mob doğuyor. Neden böyle oluyor, çözümü nedir? Sürüm 1.17.1 Vanilla.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 9 Ocak 2022 #2 Sunucuları paralı kiralamanız gerek. Ücretsiz sunucularda hem çok lag oluyor hemde sunucunun RAM'ı yetmiyor. Artı 0 Eksi
Sunucuları paralı kiralamanız gerek. Ücretsiz sunucularda hem çok lag oluyor hemde sunucunun RAM'ı yetmiyor.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.824 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #3 AFK iken yakınında durmaniz gerek. Chunklar yüklenmedigi için çalışmıyorlar. Artı 0 Eksi
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.009 Çözümler 11 9 Ocak 2022 #4 MR-2 dedi: AFK iken yakınında durmaniz gerek. Chunklar yüklenmedigi için çalışmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı chunktayım zaten. 40 blok yukarısına çıktım sadece. Falsey dedi: Sunucuları paralı kiralamanız gerek. Ücretsiz sunucularda hem çok lag oluyor hemde sunucunun RAM'ı yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Tek oynadığım için gerek duymadım. Artı 0 Eksi
MR-2 dedi: AFK iken yakınında durmaniz gerek. Chunklar yüklenmedigi için çalışmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Aynı chunktayım zaten. 40 blok yukarısına çıktım sadece. Falsey dedi: Sunucuları paralı kiralamanız gerek. Ücretsiz sunucularda hem çok lag oluyor hemde sunucunun RAM'ı yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Tek oynadığım için gerek duymadım.
XPLSG Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.323 Makaleler 8 Çözümler 179 9 Ocak 2022 #5 BayDonut dedi: Aynı chunktayım zaten. 40 blok yukarısına çıktım sadece. Tek oynadığım için gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Farmın birkaç block gerisinde durun ve tek oynuyorsanız neden server açtınız ki. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Aynı chunktayım zaten. 40 blok yukarısına çıktım sadece. Tek oynadığım için gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Farmın birkaç block gerisinde durun ve tek oynuyorsanız neden server açtınız ki.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.009 Çözümler 11 9 Ocak 2022 #6 XPLSG dedi: Farmın birkaç block gerisinde durun ve tek oynuyorsanız neden server açtınız ki. Genişletmek için tıkla... Nedense tek oyunculuda çok donuyor oyun bende server açarak çözdüm. Peki ben dünyanın dosyasını indirdim, bunu nasıl tek oyunculuğa atacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Farmın birkaç block gerisinde durun ve tek oynuyorsanız neden server açtınız ki. Genişletmek için tıkla... Nedense tek oyunculuda çok donuyor oyun bende server açarak çözdüm. Peki ben dünyanın dosyasını indirdim, bunu nasıl tek oyunculuğa atacağım?
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.824 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #7 BayDonut dedi: Nedense tek oyunculuda çok donuyor oyun bende server açarak çözdüm. Peki ben dünyanın dosyasını indirdim, bunu nasıl tek oyunculuga atacağım? Genişletmek için tıkla... Windows arama yerine %appdata% yazın ve çıkan Roaming klasörüne girin. Oradan .minecraft klasörünü açın ve içindeki saves klasörüne atın. Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Nedense tek oyunculuda çok donuyor oyun bende server açarak çözdüm. Peki ben dünyanın dosyasını indirdim, bunu nasıl tek oyunculuga atacağım? Genişletmek için tıkla... Windows arama yerine %appdata% yazın ve çıkan Roaming klasörüne girin. Oradan .minecraft klasörünü açın ve içindeki saves klasörüne atın.
KS KS BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.009 Çözümler 11 2 Şubat 2022 #8 Sorunu çözdüm sunucudan sağ altta yazılımı PaperMC yaptım artık çalışıyor farm. Artı 0 Eksi