Nardoo Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Evet başlıkta da dediğim gibi Aternos'ta istediğim mod bulunmamakta Forge kullanıyorum ama yok dışarıdan eklemeye çalıştım olmuyor. Nasıl dışarıdan ekleyebilirim veya eklemeden sunucuda oynarım?
Evet başlıkta da dediğim gibi Aternos'ta istediğim mod bulunmamakta Forge kullanıyorum ama yok dışarıdan eklemeye çalıştım olmuyor. Nasıl dışarıdan ekleyebilirim veya eklemeden sunucuda oynarım?
inlvrama Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #2 Dışarıdan ekleyebileceğinizi sanmıyorum. Bende çok kez denemiştim. Sadece Aternos un desteklediği modları modlar kısmından indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dışarıdan ekleyebileceğinizi sanmıyorum. Bende çok kez denemiştim. Sadece Aternos un desteklediği modları modlar kısmından indirebilirsiniz.
KS KS Nardoo Decapat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #3 Silinen üye dedi: Dışarıdan ekleyebileceğinizi sanmıyorum. Bende çok kez denemiştim. Sadece Aternos'un desteklediği modları modlar kısmından indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dışarıdan ekleyebileceğinizi sanmıyorum. Bende çok kez denemiştim. Sadece Aternos'un desteklediği modları modlar kısmından indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.