Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 1 Haziran 2021 #1 Aternos'tan kendi serverimi kurdum ve serveri açtığımda server isminin altında Power by aternos.org yazıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Minecraft sürümü: 1.16.5 spigot--bukkit Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2021
Aternos'tan kendi serverimi kurdum ve serveri açtığımda server isminin altında Power by aternos.org yazıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Minecraft sürümü: 1.16.5 spigot--bukkit
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 1 Haziran 2021 #2 Woffluon dedi: Aternos'tan kendi serverimi kurdum ve serveri açtığımda server isminin altında Power by aternos.org yazıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Minecraft sürümü: 1.16.5 spigot--bukkit Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Hocam Hocam size nerden ulaşabilirim discord veya instagram var mı?
Woffluon dedi: Aternos'tan kendi serverimi kurdum ve serveri açtığımda server isminin altında Power by aternos.org yazıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim? Minecraft sürümü: 1.16.5 spigot--bukkit Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Hocam Hocam size nerden ulaşabilirim discord veya instagram var mı?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 1 Haziran 2021 #3 Para vermedikçe değiştiremiyorsunuz diye "biliyorum". Paralı mod "ayrıcalık" bölümünü okuyun.
Woffluon Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 326 Çözümler 2 3 Haziran 2021 #4 377660 dedi: Para vermedikçe değiştiremiyorsunuz diye "biliyorum". Paralı mod "ayrıcalık" bölümünü okuyun. Genişletmek için tıkla... Ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda para vermeden değiştiriyor Not: Ben conconcraft server kurmuyorum.
377660 dedi: Para vermedikçe değiştiremiyorsunuz diye "biliyorum". Paralı mod "ayrıcalık" bölümünü okuyun. Genişletmek için tıkla... Ama Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda para vermeden değiştiriyor Not: Ben conconcraft server kurmuyorum.