Y yukrup22 Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4.nesil 16gb ram 500gb SSD NVIDIA GeForce GTX 860M (leptoptur) Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Temmuz 2025 #1 Arkadaşımın Aternos'tan açtığı sunucuya mod aketi yuklemesi uzetine bir mod paketi attı ve sunucuya giremez oldum. (paketi indirmeme rağmen). Verdiği hata: Olan mod: Deceasedcraft - modern zombi kıyameti. Mod klasöründe gözüken:
Arkadaşımın Aternos'tan açtığı sunucuya mod aketi yuklemesi uzetine bir mod paketi attı ve sunucuya giremez oldum. (paketi indirmeme rağmen). Verdiği hata: Olan mod: Deceasedcraft - modern zombi kıyameti. Mod klasöründe gözüken:
Flixbeat Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 358 Çözümler 2 Yer Amerika Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 Sizin Aternos'ta yüklediğiniz mod değil mod paketi bir sürü modu içinde barındırıyor ekranda yazan modları yükleyin
Sizin Aternos'ta yüklediğiniz mod değil mod paketi bir sürü modu içinde barındırıyor ekranda yazan modları yükleyin
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.908 Çözümler 37 10 Temmuz 2025 #3 Sunucuda yüklü olan bütün modları yükleyip Forge kurup girmeniz gerek.
Y yukrup22 Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4.nesil 16gb ram 500gb SSD NVIDIA GeForce GTX 860M (leptoptur) Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Temmuz 2025 #4 Flixbeat dedi: Sizin Aternos'ta yüklediğiniz mod değil mod paketi bir sürü modu içinde barındırıyor ekranda yazan modları yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın attığı mod paketini yukledim onu da mods klasrüne attım mod yuklemedim.
Flixbeat dedi: Sizin Aternos'ta yüklediğiniz mod değil mod paketi bir sürü modu içinde barındırıyor ekranda yazan modları yükleyin. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşın attığı mod paketini yukledim onu da mods klasrüne attım mod yuklemedim.