floypui Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 562 Çözümler 2 Cumartesi 18:07 #1 Merhaba bilmediğimden soruyorum, Aternos'tan sunucu oluşturmak internetime ve bağlı cihazlarda bir güvenlik açığı oluşturur mu? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 18:15
Merhaba bilmediğimden soruyorum, Aternos'tan sunucu oluşturmak internetime ve bağlı cihazlarda bir güvenlik açığı oluşturur mu?
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.408 Çözümler 138 Cumartesi 18:15 #2 Hayır, oluşturmaz.
nagi seishiro42 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 18:17 #3 floypui dedi: Merhaba bilmediğimden soruyorum, Aternos'tan sunucu oluşturmak internetime ve bağlı cihazlarda bir güvenlik açığı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz ben hep arkadaşlarım ile oradan oynuyorum. Hatta tek blok yükleyip oynamışlığımda var. Bir şey olmuyor rahat olabilirsiniz.
floypui dedi: Merhaba bilmediğimden soruyorum, Aternos'tan sunucu oluşturmak internetime ve bağlı cihazlarda bir güvenlik açığı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz ben hep arkadaşlarım ile oradan oynuyorum. Hatta tek blok yükleyip oynamışlığımda var. Bir şey olmuyor rahat olabilirsiniz.