M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #1 Merhaba, CS:GO ve Valorant oyuncusuyum. Spray attıktan sonra silah ateş etmeye devam ediyor ve bu mouse ile alakalı değil. Ben tekrar sağ clikc tıkladığımda silahın ateş etmesi kesiliyor. 3-4 tane mouse değiştirdim ve hepsinde aynı. Sorun ne olabilir?
Merhaba, CS:GO ve Valorant oyuncusuyum. Spray attıktan sonra silah ateş etmeye devam ediyor ve bu mouse ile alakalı değil. Ben tekrar sağ clikc tıkladığımda silahın ateş etmesi kesiliyor. 3-4 tane mouse değiştirdim ve hepsinde aynı. Sorun ne olabilir?
Çözüm W W WaIter White 7 Şubat 2021 Arama butonuna fare ayarları yazın. Daha sonra aşağıya inin ve ek fare seçeneklerine tıklayın. Fare kilidi açıksa kapamayı deneyin.
Arama butonuna fare ayarları yazın. Daha sonra aşağıya inin ve ek fare seçeneklerine tıklayın. Fare kilidi açıksa kapamayı deneyin.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Şubat 2021 #2 Arama butonuna fare ayarları yazın. Daha sonra aşağıya inin ve ek fare seçeneklerine tıklayın. Fare kilidi açıksa kapamayı deneyin. Artı 1 Eksi Çözüm
Arama butonuna fare ayarları yazın. Daha sonra aşağıya inin ve ek fare seçeneklerine tıklayın. Fare kilidi açıksa kapamayı deneyin.
KS KS M Morg34 Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 7 Şubat 2021 #3 WaIter White dedi: Arama butonuna fare ayarları yazın. Daha sonra aşağıya inin ve ek fare seçeneklerine tıklayın. Fare kilidi açıksa kapamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, oldu. Artı 0 Eksi
WaIter White dedi: Arama butonuna fare ayarları yazın. Daha sonra aşağıya inin ve ek fare seçeneklerine tıklayın. Fare kilidi açıksa kapamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, oldu.
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Şubat 2021 #4 @Morg34, Sorununuzu çözdüysem mesajımın yanındaki tike tıklayarak çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Son düzenleme: 7 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
@Morg34, Sorununuzu çözdüysem mesajımın yanındaki tike tıklayarak çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.