Atesavm güvenilir mi?

Mirza Alp

Decapat
Sevgili dostlar, laptop fiyat araştırması yaparken Cimri.com'dan fiyat sıralamasında 1. sıradalar. Diğerleri GittiGidiyor ve PttAVM, oradaki fiyatlarda biraz daha pahalı ama mağaza aynı, Atesavm. N11 ve GittiGidiyor yorumlarına baktığımda çok da güzel yorumları var. Sitelerinde canlı destekleri var ve her soruma güzel cevaplar veriyorlar. İletişimleri güzel. Güven açısından biraz çekiniyorum. Alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Düşündüğüm laptop: https://www.atesavm.com/urun/msi-ge...x-2070-gddr6-8gb-512gb-ssd-15-6-240hz-fhd-w10
Düşündüğüm monitör: https://www.atesavm.com/urun/32-vie...250-nits-dsub-hdmi-cercevesiz-tasarim-monitor

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güvenilirdir. N11, gittigidiyor, trendyol, Hepsiburada, amazon, akakçe, çiçeksepeti gibi platformlarda hizmet vermektedir, yorumlarına bakabilirsiniz.

Bana güven vermedi. Mağazaları inceledim ama tatmin olamadım.
Düşündüğüm monitörü alacağım önden daha sonrasında laptopu alacağım ve tekrardan burayla paylaşacağım 🙂
Çünkü n11 gittigidiyor gibi sitelerde mağazaları mevcut buna güvenerekten alacağım. Buna göre ön izlememi paylaşacağım 🙂
İsmini ilk kez duydum. Siteyi pek inceleyecek vaktim olmadı ancak eğer bu kadar pahalı bir ürün alacaksanız bilindik yerlerden şaşmayın derim.
Doğru diyorsunuz hocam ama n11 gibi yerlerde daha pahalı neredeyse 1000 yada 2000 TL civarında fark var. Bu farkı fazla vereceğime monitöre katmak istiyorum.

Doğru diyorsunuz hocam ama n11 gibi yerlerde daha pahalı neredeyse 1000 yada 2000 TL civarında fark var. Bu farkı fazla vereceğime monitöre katmak istiyorum.
Hocam kimse babasının hayrına bir ürünü 2000 TL düşük koymaz. Verdiğiniz para az bir para değil, o paranın içinde çok emek olduğunu düşünüyorum. Ben monitörü almaz, gider güvenilir bir siteden alışveriş yapardım.

Bir sitede satıcı soyadı “Ateş” iken diğer sitede “Uzunboy”. Sitesinde yazdığı “Osmanlı Bilgisayar”, verilen Zonguldak adresinde değil İstanbulda bir şirket çıkıyor. Ticari unvan aramadan baktım. Vergi no sorgulamada da çıkmıyor.
Soyisim değişikliği sebebiyle şahıs firması olduğu için bekarken ve evliyken soyisim farklılığı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı