Ateşim çıkıyor

Can0p

Hectopat
16 yaşındayım. Göz çukurlarım ve başım çok ağrıyor. Ayağa kalkınca başım dönüyor. Galiba ateşim var. Çok fazla üşüyorum. Sabah kalktığımdan beri yatıyorum. Tibbı tedavi almadım. Ailem benimle ilgilenemez. Tek başıma ne yapabilirim? Mutfağa gidemem. Su, ıslak bez ya da herhangi bir içecek yemek yapamam.

16 yaşındayım. Göz çukurlarım ve başım çok ağrıyor. Ayağa kalkınca başım dönüyor. Galiba ateşim var. Çok fazla üşüyorum. Sabah kalktığımdan beri yatıyorum. Tibbı tedavi almadım. Ailem benimle ilgilenemez. Tek başıma ne yapabilirim? Mutfağa gidemem. Su, ıslak bez ya da herhangi bir içecek yemek yapamam.

Söylediklerene dayanarak ayaklarını ve belini sıcak tutmaya özen göster ya da 112'den hastaneyi ara.

Grip olmuşsun büyük ihtimalle doktora git bunun başka bir çözümü yok.

Sanırım son zamanlarda salgına dönüşen domuz gribine sen de yakalanmışsın. Bunun için evde yapabileceğin pek bir şey yok, tıbbi müdahale alman gerek. Ateş öyle hafife alınacak bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı