DARKLOCATION Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #1 Ateşim 1 gündür geçmiyor. Bir sürü ilaç içtim. Bugün de sağlık ocağına gittim, ilaç verdi, hala fayda etmiyor. Vücudum, başım ateşler içinde yanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2023
Ateşim 1 gündür geçmiyor. Bir sürü ilaç içtim. Bugün de sağlık ocağına gittim, ilaç verdi, hala fayda etmiyor. Vücudum, başım ateşler içinde yanıyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.038 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 21 Aralık 2023 #2 Çok yüksek ise hastaneye gidin, bir serum iyi gelebilir.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.894 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 21 Aralık 2023 #3 DARKLOCATION dedi: Ateşim 1 gündür geçmiyor. Bir sürü ilaç içtim. Bugün de sağlık ocağına gittim, ilaç verdi, hala fayda etmiyor. Vücudum, başım ateşler içinde yanıyor. Genişletmek için tıkla... Hastahaneye git kardeşim. Yüksek ateş şakaya gelmez. Enfeksiyon varsa ondan ateş olabilir ve bunun için antibiyotik gerekebilir.
DARKLOCATION dedi: Ateşim 1 gündür geçmiyor. Bir sürü ilaç içtim. Bugün de sağlık ocağına gittim, ilaç verdi, hala fayda etmiyor. Vücudum, başım ateşler içinde yanıyor. Genişletmek için tıkla... Hastahaneye git kardeşim. Yüksek ateş şakaya gelmez. Enfeksiyon varsa ondan ateş olabilir ve bunun için antibiyotik gerekebilir.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 21 Aralık 2023 #4 Aynısı 2 hafta önce benim başıma geldi ateşim 39 seviyelerine geldi. Ilık duş aldım ve ilaç içtim kendi kendine yavaş yavaş geçti.
Aynısı 2 hafta önce benim başıma geldi ateşim 39 seviyelerine geldi. Ilık duş aldım ve ilaç içtim kendi kendine yavaş yavaş geçti.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.526 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2023 #5 Aşık değilsen acile gitmelisin.