Ateşim yok ama gripim

Beamng.Driver61

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 haftadır gribim ama ateşim yok, ilaç içtim doktora gittim hala geçmedi.
Ne yapmalıyım? ağzımdan nefes almaktan öldüm doktorlar hava bile verdi ama hala aynı.

Muhtemelen grip yerine nezlesiniz. Grip'te ates yaygindir genellikle, ancak nezle ile ates olsa bile cok dusuk derecedir veya orta derecedir, bazen de hiç ates olmaz.

Grip belirtileri arasında ateş veya ateş basması/titreme, öksürük, boğaz ağrısı, burun akıntısı veya tıkanıklığı, kas veya vücut ağrıları, baş ağrısı ve yorgunluk (bitkinlik) sayılabilir. Soğuk algınlığı belirtileri genellikle grip belirtilerinden daha hafiftir. Soğuk algınlığı olan kişilerde burun akıntısı veya tıkanıklığı görülme olasılığı daha yüksektir.

Koronanın bir değişiği anladığım kadarıyla.

Korona ile nezle arasinda ciddi farklar var. Daha once nezle oldunuz mu? Nezle, genellikle ayakta gecirtir hastaligi. Grip ise genellikle yatakta.

Ben hep böyleyim hiç geçmedi önceden yatağa uzandığımda tıkanıyordum şimdi her türlü tıkanıyorum alerji olabilir miyim?

Ben hep böyleyim hiç geçmedi önceden yatağa uzandığımda tıkanıyordum şimdi her türlü tıkanıyorum alerji olabilir miyim?

Alerji iseniz, ne alerjisi olduguna gore semptomlar degisebilir. Bunun icin test olabilir, doktora gidin hep boyleyseniz. Cunku nezle ve gribin genellikle 10 gunu gecmemesi lazim.

Ben bir yere gittim orada oldum bu kadar kötü ortam sıcaklığü etkilermi yada hava değişikliği

Ben bir yere gittim orada oldum bu kadar kötü ortam sıcaklığü etkilermi yada hava değişikliği
Mevsim degisiklikleri alerji varsa tetikleyebilir.

Onun harici, Grip veya Nezlenin bazi mevsimlerde daha cok bulasici olsa da her mevsimde bulasabilir. Yani, nezle soguk alginligi aslinda soguktan bulasmaz. Virusten dolayi bulasir. Grip'te virusten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…