''Ateşten Kalbe Akıldan Dumana'' filminin sonunda ne oluyor?

Kadir63

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. ''Ateşten Kalbe Akıldan Dumana'' filmini izledim ancak sonunda ne olduğunu anlayamadım. Silahı satabildiler mi yoksa nehire mi attı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocalarım merhaba. "ateşten kalbe akıldan dumana" filmini izledim ancak sonunda ne olduğunu anlayamadım. Silahı satabildiler mi yoksa nehire mi attı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ben filmi izlemedim fakat şöyle bir yazı buldum.

Sonun açık uçlu olması amaçlanmış, izleyicinin Tom'un seçimini merak etmesine izin verilmiş. Ed'in harry ile kart oyununa girmesinden beri yaşadıkları bir dizi kötü şans göz önüne alındığında, Tom'un telefonunu açmadan önce silahları bırakması gayet uygun görünüyor. Öte yandan, mantıksal olarak, kötü şansları bir noktada sona ermeliydi, bu yüzden Tom'un önce telefonu açması mükemmel bir son olurdu. Ne yazık ki, arkadaşlarının silahları atmadığı için onu azarladıktan sonra aradığını bilen tom, telefonu açmadan önce silahları bırakıp işi bitirmek için ek bir baskı hissedecekti, bu da hikayelerinin en uygun sonu gibi görünüyor.

Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…