Atheros AR5B95 Wi-Fi açılmıyor

Rabil Aliyev

Hectopat
Daha fazla  
El-Capitan sürümünü kullanıyorum. ToledaARPT.kext kurdum. Sistem AR5B95 olduğunu görüyor, yukarı çubukta Wi-Fi simgesi var. Fakat açmak için "Turn Wi-Fi on" butonuna bastığım zaman hiçbir tepki yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodaki adımlar ile çalıştırmıştım ben.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Tüm yorumları denedim. Ama çalışmıyor. Şimdi Mojave yüklüyorum. Fresh install sonrası belki çalışır.

Arkadaşlar, benim laptop eski Wi-Fi kartı desteklenmediği için bu kartı almıştım. İlk kez Windows üzerinden denediğim zaman normal çalışmıştı. Ben de Mace geçerek kext aramaya başlamıştım. Şimdi Windowsa döndüğüm zaman Wi-Fi butonu aktif edilemiyor. HP Pavilion G7 marka laptopum var. İnternetten araştırdım ve bu model laptoplarda BIOS Whitelist diye birşey olduğunu öğrendim. Yani, yalnız belirli donanımları kabul ediyormuş. Anlayacağınız üzere sizin verdiğiniz kextler büyük ihtimal çalışıyordu. Şimdi ben BIOS modlamak için arama yapıyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…