Atheros nasıl güncellenir?

Emre can Kaya

Centipat
Daha fazla  
Kojirohyuga04.
Verdiğin linkten indirdim ama ne yaparsam yapayım 1.0.0.49 olmuyor sildim 1.0.0.15 oldu verdiğin linkten modify yaptım yine 1.0.0.22 oldu.

Bende Windows 7 Ultimate kuracağım hocam ondan sonra Windows Update yapmadan sürücülerimi güncelleyip deneyeceğim olmaz ise oyun oynamıcaz artık sizce işe yararmı.

Hocam hemen Windows değiştirme falan yapmayın ilk önce sürücünün tam adı ne? Ona göre size sürücü verebilirim.

Hocam hemen Windows değiştirme falan yapmayın ilk önce sürücünün tam adı ne? Ona göre size sürücü verebilirim.

Hocam ben zaten diğer abiyle yaptık şu an sürücülerim en güncel halinde hepsi: Zaten 3 gün önce çözdüydük sorunu LoL de 1 el atamayan ben 6 el attıydım sonra kafama tüküreyim :) Windows Update'leri yaptım yine 1 el atamaz oldum o yüzden 0'dan kurayım diyorum sizce çözülür mü? Sistem geri yüklemede en fazla düne alıyor çünkü. Ama şunu söyleyeyim benimle uğraştığınız için size çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı