Athlon 2 x2 270 ve GTX 750 Ti performansı

Daha fazla  
Öncelikle saçma sapan yorum yapacak insanlardan yorum istemiyorum. Gerçekten bu konuda bilgisi olan beni aydınlatacak insanlardan cevap bekliyorum.

Yaklaşık 3-4 yıl önce orta halli ucuz bir kasa aldım yani işlemcim anakartım biraz eski. Yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bunu içinde GTX 750 Ti modelini düşünüyorum ancak işlemci darboğaz yapar mı verim alır mıyım bilmiyorum ve sizlere soruyorum. Öğrenci olduğum için bundan fazlasını yapamam gönül ister ki sıfırdan sistem toplayayım. Not:4 GB RAM eklenecek sisteme.

Sistem özellikleri:
  • Kasa: 500W Everest Midt
  • Anakart: Msi 760GM-p21
  • İşlemci: AMD Athlon 2 x2 270 processor 3.40 GHz
  • Ram: 4 GB (+4 eklenecek)
  • Ekran kartı: Ati Tadeon HD 3650

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir seneye yakın buna benzer bir sistem kullandım.

- Core 2 Duo E8500 @3.16 GHZ
- Asus P5KPL/1600
- 4 GB DDR2 RAM
- ATIRadeon HD 3650 GDDR3 512 MB

Ekran kartı pasif soğutucuya sahipti, üzerine plastik kelepçeyle 120 mm fan monte ettim ve MSİ afterburner yardımıyla hem çekirdek hem de hafıza değerlerini +120 MHZ overclock ettim. Fazlasını kaldırmıyordu. Kart yükte 55 dereceyi nadiren geçiyordu. 1440x900 çözünürlükte birçok eski ama güzel oyunu 30 FPS'de akıcı ve güzel bir şekilde oynadım.

Geçenlerde ekran kartımı değiştirmem gerektiğini düşündüm ve 750 Tİ aldım. İşlemci darboğaz yaptı. Ancak bu oynanabilirliği etkilemedi. Aldığım FPS 3 katına çıktı, her oyunu gözüm kapalı ultra'ya alabiliyorum. Elbette Triple A oyunlardan bahsetmiyorum.

Takacağın bir Phenom II X4 ile oynadığın çözünürlüğe bağlı olarak makine canavar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…