Athlon 200 GE ve GT 1030 sistem APU ile görüntü veriyor

TRDorm

Hectopat
Daha fazla  
Yeni topladığım sistemde Athlon 200 GE ve GT 1030 kullanmak istiyorum fakat ekran kartı takılıyken sistem ekran kartını görmüyor, APU'dan başlıyor ve ekran kartını kullanamıyorum. BIOS ayarlarında entegre GPU'yu kapatıp deniyorum bu sefer sistem komple gidiyor. 2'sinden de alamıyorum. Harici bir işlemciyle BIOS'u defaulte çekmek zorunda kalıyorum, yardımlarınız bekliyorum.

51b47a7d-1a20-47e5-a594-3ef062ba8915.jpg
057bb0a4-9035-43d8-acbb-341c64926db0.jpg
d3b101bd-d255-4c93-9be7-99620f89fc71.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün kablosunu ekran kartına takacaksınız, anakarta taktığınız için dahili GPU kullanılıyor.

Eğer ekran kartına takınca bile görüntü gelmiyor ise ilk önce kabloyu anakarta takın. Daha sonra uygun olan driveri indirip deneyin. Sorun çözülmez ise burda yardımcı olabilecek diğer arkadaşlar var.

Monitörün kablosunu ekran kartına takacaksınız, anakarta taktığınız için dahili GPU kullanılıyor.
Takıp denediğimde görüntü alamıyorum hâlâ onboard çalıştırıyor
Eğer ekran kartına takınca bile görüntü gelmiyor ise ilk önce kabloyu anakarta takın. Daha sonra uygun olan driveri indirip deneyin. Sorun çözülmez ise burda yardımcı olabilecek diğer arkadaşlar var.
Driverini kurdum fakat hâlâ aynı yardımlarınızı bekliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum
@Asım Demir @Spotter dostlarım başka öneriniz yok mu?
GÜNCEL++++
Takıp denediğimde görüntü alamıyorum hâlâ onboard çalıştırıyor

Driverini kurdum fakat hâlâ aynı yardımlarınızı bekliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum
@Asım Demir @Spotter dostlarım başka öneriniz yok mu?
GÜNCEL++++
Güncelll....

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı