Athlon 200GE CS:GO performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Wordiea

Hectopat
Athlon 200GE işlemci MSI A320M-A-PRO anakart 120GB SSD ve 4 GB Crucial'in Basic RAM'i var. Sizce bu PC CS:GO oynatır mı? Yüksek FPS'lere gerek yok, sadece 1080 Low veya 720 Low yeterli. Lütfen şunu alsaydın falan demeyin dostla. PC Athlon 200GE çıktığı an toplanmış, unutulmuş bir şey.

Athlon 200GE işlemci MSI A320M-A-PRO anakart 120GB SSD ve 4 GB Crucial'in Basic RAM'i var. Sizce bu PC CS:GO oynatır mı? Yüksek FPS'lere gerek yok, sadece 1080 Low veya 720 Low yeterli. Lütfen şunu alsaydın falan demeyin dostla. PC Athlon 200GE çıktığı an toplanmış, unutulmuş bir şey.
ortalama olarak 150 fps alabilirsin,öncelikle 4 gb daha ram takviyesi yaparak oynayabilirsin.

Ortalama olarak 150 FPS alabilirsin, öncelikle 4 GB daha RAM takviyesi yaparak oynayabilirsin.

Hocam kusura bakmayın dün yazım hatasından ceza aldım peki 4 GB RAM ile oynama ihtimali var mı CS:GO.
Ortalama olarak 150 FPS alabilirsin, öncelikle 4 GB daha RAM takviyesi yaparak oynayabilirsin.

Hocam kusura bakmayın dün yazım hatasından ceza aldım peki 4 GB RAM ile oynama ihtimali var mı CS:GO.

RAM çok yetersiz. Zaten bir kısmını Vega 3 alacak. CS:GO'ya artık 4 GB bile yetersiz gelmeye başlamışken, 4 GB RAM ve dahili ekran kartı ile o oyunu rahat oynayamazsınız droplar girer. Ama bir 4 GB daha alıp Dual Channel yaparsanız daha iyi olur.

Artık öyle yapacağım hocam.

Çok teşekkür ederim hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı