Athlon 200GE sistem donuyor

GraveKeeper

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
240 Gb
Ekran kartı
RX 570 4 GB
Anakart
Gigabyte A320M-H
İşlemci
AMD Athlon 200GE 3.20 GHz
Merhaba arkadaşlar. Son bir ay içinde bilgisayarım garip bir şekilde donma gibi drop gibi değişik bir şekilde bana kafayı yedirtti. Şimdi hem oyun oynarken hem internette gezinirken hem video izlerken fark etmiyor yani. Mesela Technopat'de gezerken donuyor gibi arama yerine hiçbir şey yazamıyorum. Forumlara tıklayamıyorum ama sağ köşedeki reklam animasyonu hala devam ediyor, saka gibi. Klavye ve mouse imleci işlevini kaybediyor yazı falan yazamıyorum ama bir yerde bir video oynatıcı falan varsa devam ediyor.

Sistem özellikleri.
RAM: 8 GB DDR4.
SSD: 240 GB.
HDD: Yok.
Ekran kartı: RX 570 4 GB.
Anakart: Gigabyte A320M-H
İşlemci: AMD Athlon 200GE 3.20 GHz.

Oyunda ise 5 10 saniye öncesinden ses kesiliyor(ses aygıtları algılanmıyor) ardından tamamen donuyor. 3 dk sonra falan kendine geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Değer okumayı bilmiyorum ama dediğim gibi diskten kaynaklı sorun muhtemelen. Zaten kullandığınız disk çok kaliteli değil hocam garantisi devam ediyorsa servise yollamanizi öneririm. Yazma hızları da diskte sorun olduğunu işaret ediyor.
3 yıl oldu garantisi kalmamıştır. eski pcden kalma bir hdd taktım onun yazma hızı bile daha yüksek :O

Değer okumayı bilmiyorum ama dediğim gibi diskten kaynaklı sorun muhtemelen. Zaten kullandığınız disk çok kaliteli değil hocam garantisi devam ediyorsa servise yollamanizi öneririm. Yazma hızları da diskte sorun olduğunu işaret ediyor.
sence bazı dosyaları hdd ye atıp ssde alan boşaltsam drop azalır mı

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 3.PNG
    Ekran Alıntısı 3.PNG
    24,1 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı