Athlon 3000G nasıl?

PazaniL

Hectopat
Arkadaşlar, Athlon 3000G işlemcisi hangi işlemcilere eş değer, Q9550 gibi bir işlemciyle aynı performansı falan verir mi? Ekran kartını saymıyorum işlemciyi diyorum sadece.

Kendi bilgisayarımda kullanıyorum, düşük bütçede ideal bir işlemci eğer kendi dahili grafik birimini kullanırsanız. Q9650'yi de tokatlar bu arada.
Eğer kendi Vega 3'ünü kullanma niyetiniz yoksa o bütçede R3 1200 alın.

Bir ara almaya niyetlenmiştim fakat o sırada fiyatlar tırmanışa geçtiğinden alamamıştım. CPU-Z Benchmark for Intel Core 2 Quad Q9550 (4T) - CPU-Z VALIDATOR CPU-Z çoklu çekirdek puanlamalarında ise çok az bir farkla geçiyor X9650'yi. Bence gayet iyi; daha az güç tüketerek, daha az ısı üreterek bu eski işlemcilerin performansını geçebiliyor. Attığım linkte de Q9550'yi OC yapmıştım ve R3 1200 puanı elde etmiştim mesela :). Bütçeniz düşükse ve harici ekran kartına ihtiyaç duymuyorsanız Vega 3 ve 3000G size yetecektir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı