Yukarıda belirttiğim parçalar birleştiğinde nasıl bir performans gösterir? Ve 1500 TL bandında önerebileceğiniz başka sistemler var mı? Şimdiden teşekkürler.
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!
Aerocool Vx Plus 500w Güç Kaynağı (ae-vxp500) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ram'i 3000MHz olarak yükselterek hdd yerine de ssd koysam sistem nasıl olur? Zaten sistemi hep apu şekilde kullanmak istemiyorum. Amacım ilk başta pc'yi açılabilir şekilde toplayıp daha sonra sistemi yükseltmek olacak. O yüzden psu olarak sizin önerdiğinizi almaya karar verdim.
Ram'i 3000MHz olarak yükselterek hdd yerine de ssd koysam sistem nasıl olur? Zaten sistemi hep apu şekilde kullanmak istemiyorum. Amacım ilk başta pc'yi açılabilir şekilde toplayıp daha sonra sistemi yükseltmek olacak. O yüzden psu olarak sizin önerdiğinizi almaya karar verdim.