Athlon 3000G sistem performansı

Kesrag

Centipat
Makaleler
1
Athlon 3000G
2x8 GB 3000MHz CL 16
ASUS Prime A320M F
Kingston A400 SSD 120GB
Bu sistemin LOL ve CS:GO performansı nasıl olur sadece bu iki oyunu ve Discord'u ve Windows'u yükleyeceğim SSD'ye sığarlar mı?
Güncel video bulamadım internette bu 2 oyunu akıcı 100+ FPS oynar mıyım düşükte?
Anakartı b450m H 'a yükseltirsem OC ile daha stabil yüksek fps alabilir miyim?

Csgo için ekran kartın önemli tüm oyunlar icin ekran kartın önemli istersen ryzen 5 3600 bi işlemcin olsun ama ekran kartın nekadar fps verirse o kadar fps alırsın

Ekran kartınızın modelini yazmadıgınıza göre eliniz de mevcut diye düşünürüz.isterseniz max bütçenizi yazın iyisini çıkartmaya çalışalım.Şahsen csgo oyuncusuyum elimdeki sistemi önerebilirim.200+ fps veriyor.

Ekran kartı gigabyte rx 580 4gb 256bit
1x 8gb corsair 3000mhz ram
Msi b450m pro anakart
600w rampage gold 80+ güç kaynağı
Amd ryzen 3 1200 af işlemci

Ah ah. işlemcinin igpu sunu kullanacağım .

CS:GO için ekran kartın önemli tüm oyunlar icin ekran kartın önemli istersen Ryzen 5 3600 bir işlemcin olsun ama ekran kartın ne kadar FPS verirse o kadar FPS alırsın.

Cevabını 10 kere okudum ve hala anlamadım 3600 le bu sistemin ne alakası var alooo adamın bütçesi yok işlemcinin GPU'sundan kullanmak oyun oynamak istiyor konuyla alakalı olmayan bir şey yazıp adamın kafasını karıştırmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…