Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 10 Temmuz 2020 #11 Silinen üye dedi: XMP işlemci OC'si gibi değil sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dediğinizden bir şey anlamadım ama XMP kastetmiyorum. Belleklerin voltajı yükseltilmesinden bahsediyorum. aabcc dedi: Nasıl açılmıyor? Montajda hata olmasın? Genişletmek için tıkla... Yok parçalarda arıza olduğunu düşünüyorum riskli bu işler.
Silinen üye dedi: XMP işlemci OC'si gibi değil sanırsam. Genişletmek için tıkla... Dediğinizden bir şey anlamadım ama XMP kastetmiyorum. Belleklerin voltajı yükseltilmesinden bahsediyorum. aabcc dedi: Nasıl açılmıyor? Montajda hata olmasın? Genişletmek için tıkla... Yok parçalarda arıza olduğunu düşünüyorum riskli bu işler.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 10 Temmuz 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: Dediğinizden bir şey anlamadım ama XMP kastetmiyorum. Belleklerin voltajı yükseltilmesinden bahsediyorum. Yok parçalarda arıza olduğunu düşünüyorum riskli bu işler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya 40 tl ye yaptıracağım
Kayseri Mantısı dedi: Dediğinizden bir şey anlamadım ama XMP kastetmiyorum. Belleklerin voltajı yükseltilmesinden bahsediyorum. Yok parçalarda arıza olduğunu düşünüyorum riskli bu işler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya 40 tl ye yaptıracağım
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 10 Temmuz 2020 #13 aabcc dedi: Bilgisayarcıya 40 liraya yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Yaptırmayın onlara kendiniz yapın daha az riskli. Ya parça çalarlar ya parça değiştirirler ya da sistemin montajını beceremezler.
aabcc dedi: Bilgisayarcıya 40 liraya yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Yaptırmayın onlara kendiniz yapın daha az riskli. Ya parça çalarlar ya parça değiştirirler ya da sistemin montajını beceremezler.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 10 Temmuz 2020 #14 Kayseri Mantısı dedi: Yaptırmayın onlara kendiniz yapın daha az riskli. Ya parça çalarlar ya parça değiştirirler ya da sistemin montajını beceremezler. Genişletmek için tıkla... Abi 14 yaşındayım ben yapamam babamın dükkan var açmak zorunda, zaten sistemde çalınacak bişey yok Bu arada sisteme OC yapmam
Kayseri Mantısı dedi: Yaptırmayın onlara kendiniz yapın daha az riskli. Ya parça çalarlar ya parça değiştirirler ya da sistemin montajını beceremezler. Genişletmek için tıkla... Abi 14 yaşındayım ben yapamam babamın dükkan var açmak zorunda, zaten sistemde çalınacak bişey yok Bu arada sisteme OC yapmam