Çözüldü Athlon 3000G sistemin performansı düştü

• Konuyu başlatan aabcc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.182
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Arkadaşlar bilgisayarımın FPS'si az miktarda düştü, eskiden CS:GO 170-200 iken artık 110-170 gibi. Ve eskiden 3 günde bir kere siyah ekran yapıyordu, şimdi ise dün 4 kere falan yaptı, sorun ne olabilir? Sistemi Malwarebytes ile tarattım hiç bir şey bulamadı. Geçen gün böyle oluyor diye DDU ile driver kaldırıp eskiyi yüklemiştim.

Sistem:
Athlon 3000G, GA-A-320M-H, 8GB 2400 Mhz (3000'e çıkarttım) Çift Kanal, 120GB SSD, Aerocool VX Plus 400W

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS ayarlarını varsayılana çek. OC işlemi yüzünden olduğunu düşünüyorum. FPS düşmesi güncelleme geldiyse onun yüzünden olabilir.
Bellekleri kapsamlı bir şekilde test eder. OC işleminin düzgün olup olmadığını bu test sayesinde anlayabiliriz.

Ya daha çok FPS düşmesi değil de, siyah ekran sorunu, eskiden hiç olmuyordu diyebilirim, ama şimdi dün 3-4 kere falan oldu, niye oldu bilmiyorum.
Tamam, ben OC'u kapatıyım o zaman.

Hayır, o ne bilmiyorum yani.
Belleklerde herhangi bir hata veya sorun bulunup bulunmadığını test etmeye yarayan program.

Nasıl yapıldığını merak ediyorsanız bu videodan öğrenebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben büyük ihtimalle bunu yapmam ama, Recep abi neden 'gigabayt' diye okuyor?
Ben 'cigabayt' diye okuyordum, doğrusu nedir?

Hocam ben büyük ihtimalle bunu yapmam ama, Recep abi neden 'gigabayt' diye okuyor?
Ben 'cigabayt' diye okuyordum, doğrusu nedir?
Biz ülkemizde bunu ingilizce okuduğumuzu sanıp her zaman yanlış okuyoruz aslında. Ben de öyle yapıyorum. "cigabayt" diye okuyorum fakat Recep Baltaş doğru şekilde okuyor. Normal okunuşu "gigabayt" şeklindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…