Athlon 3000G'li sistem yükseltilmeli mi?

Arkadaşlar annem taşınırken tüm bilgisayar parçalarımın kutusunu çöpe attı sanırım, Allah razı olsun gerçekten, kendi paramla aldığım sistemin parçalarını satarken, bilgisayar toplarken 5 kuruş eklemeyen ailem parçalarını attığı için satamıyorum.
Akıl sağlığımı kaybediyorum resmen, aileme mi kızayım, ekonomiye mi söveyim, miningçisine mi söveyim tüh, Allah kahretsin böyle işi, iki ucu şeyli deynek afedersin.
@Yener K. @reddline Kutusuz işlemciyi nasıl satarım? Fiyatı azalır mı?

Arkadaşlar annem taşınırken tüm bilgisayar parçalarımın kutusunu çöpe attı sanırım, Allah razı olsun gerçekten, kendi paramla aldığım sistemin parçalarını satarken, bilgisayar toplarken 5 kuruş eklemeyen ailem parçalarını attığı için satamıyorum.
Akıl sağlığımı kaybediyorum resmen, aileme mi kızayım, ekonomiye mi söveyim, miningçisine mi söveyim tüh, Allah kahretsin böyle işi, iki ucu şeyli deynek afedersin.
@Yener K. @reddline Kutusuz işlemciyi nasıl satarım? Fiyatı azalır mı?
Endişelenmeyin hocam. Sıfır olarak bile kutusuz Tray işlemci satıyorlar. Satılır.

Endişelenmeyin hocam. Sıfır olarak bile kutusuz Tray işlemci satıyorlar. Satılır.
Çok sevindim buna hocam, peki soğutucu ile beraber kaç lira fiyat koymamı önerirsiniz? Bu arada işlemci değiştirirken anakartı kasadan sökmeye gerek var mı yoksa yan yatırıp montaj işlemini yapabilir miyim?

Çok sevindim buna hocam, peki soğutucu ile beraber kaç lira fiyat koymamı önerirsiniz? Bu arada işlemci değiştirirken anakartı kasadan sökmeye gerek var mı yoksa yan yatırıp montaj işlemini yapabilir miyim?
Piyasayı fazla bilmiyorum. Alacağınız işlemci Tray ise soğutucuyu satmayın. Değilse verebilirsiniz.

Tamamdır hocam. Peki montaj işlemini kendim anakartı sökmeden yapabilir miyim?
Yapabilirsiniz hocam. Aynı mantık. Arka kapağı da açın. Bazen ayna yerinden oynayabilir.

Sanırım @Chitoge Kirisaki hocam 2200G kullanıyordu. Kendisi için de uygunsa bu konu hakkında yardımcı olabileceğini düşünüyorum :)

Kendi testi olan konusunu bırakıyorum:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı