Athlon 300U video izlerken donma

Ernsnerr

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,
Athlon 300U / Vega 3 ve harici Radeon 530 ekran kartına sahibim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linkte gördüğünüz üzere aynı bu şekilde arada bir video veya yayın izlerken donmalar yaşıyorum. Ayrıca GeForce NOW'da da test ettiğimde ne zaman Vega 3 VRAM'i kendini 1200MHz'e sabitlese bu lag ortaya çıkıyor. Eskiden böyle bir problemim yoktu. Bu konu ile ilgili yaptıklarım;
DDU ile Kasım 2020'ye kadar olan WHQL ve birkaç tane optional sürücüyü denemek.

Dosya Ekleri

• amd.png
    amd.png
    282,6 KB · Görüntüleme: 35
Selamlar,
Athlon 300U / Vega 3 ve harici Radeon 530 ekran kartına sahibim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linkte gördüğünüz üzere aynı bu şekilde arada bir video veya yayın izlerken donmalar yaşıyorum. Ayrıca GeForce NOW'da da test ettiğimde ne zaman Vega 3 VRAM'i kendini 1200MHz'e sabitlese bu lag ortaya çıkıyor. Eskiden böyle bir problemim yoktu. Bu konu ile ilgili yaptıklarım;
DDU ile kasım 2020'ye kadar olan WHQL ve birkaç tane optional sürücüyü denemek.

Video kalitesini düşürebilirsiniz. Dedeiğinizden pek bir şey anlamadım.

İlginiz için sağ olun ancak internet ile alakalı bir durum değil.

Dediğim şey internet ile alakalı değil grafik performansınızla alakalı. Ve konuyu biraz daha açarsanız belki daha iyi yardımcı olabilirim.

Dediğim şey internet ile alakalı değil grafik performansınızla alakalı. Ve konuyu biraz daha açarsanız belki daha iyi yardımcı olabilirim.

Vega 3'ün grafik çözümlemesinde yetersiz kalacağını düşünmüyorum açıkçası. Ayrıca ister 144p ister 4K olsun, bu takılma, videoyu izlemeye başladığım andan itibaren belli bir süre sonra gerçekleşiyor. Herhangi bir ısınma da olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı