Athlon +3500 ve R7 240 darboğaz yapar mı?

FurkanAydin42

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktada belirttiğim gibi R7 240 ve AMD Athlon 3500 darbogaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne oynayacağına bağlı. Mesela bir fifa 2013 sorunsuz high ayarlarda oynanabilir. İşlemci ve gpu nun dengeli kullanıldığı bi oyunda gpu 100% çalışırken bi anlık fps düşmelerinin ardı arkası kesilmez

Wolfteam oynamak istiyorum en düşük ayarda açtım ama acayip kasma ve drop yasadım galiba para boşa gitti.Geç cevap verdim uzun zamandır girmiyorum technopat forumuna

Wolfteam oynamak istiyorum en düşük ayarda açtım ama acayip kasma ve drop yasadım galiba para boşa gitti.Geç cevap verdim uzun zamandır girmiyorum technopat forumuna
Aslında grafik ayarlarını düsürmene gerek yok. Düşük de olsa yüksekte olsa sanırsam droplar devam edecek. Oyuna girmeden görev yöneticisinden yüksek cpu çeken uygulama varsa kapatabilirsin. Ama emin ol ki o ekran kartı full ayarda çok rahat oynatır. Bence ayarları yüksek tut

Acaba Athlon 5600 şu anda üretiliyor mu.İkinci elini alırsam bu ekran kartıyla darboğaz yaşarmıyım.

Pc upgrade etmek için ne kadar bütçeniz olduğunu söylerseniz size yardımcı olabilirim.

Pc upgrade etmek için ne kadar bütçeniz olduğunu söylerseniz size yardımcı olabilirim.
Uzun süre cevap veremiyorum kusura bakmayın ancak hotmaile girdiğimde görüyorum bildirimi neyse. Ben işlemci almak istiyorum ama am2 soket zor bulunuyor yeni pc toplamak şart oldu galiba .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…