Çözüldü Athlon 64 3500+ sistemde 0x00007E mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

550519

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
RAM
2x2 GB (800 MHz) Kingston ve 1x1 G
Merhaba arkadaşlar. Benim eski bilgisayarımda şu sorunlar ve en ciddisi 0x00007E mavi ekran hatası.

- Windows başlatılıyor kısmında yeniden başlatma. (sürekli. Windows'a bu yüzden erişemiyorum.)
- Başlangıç onarma kısmında ve format başlamadan önce Windows dosyaları yüklüyor kısmında %10 civarına gelince 0x00007E mavi ekran hatası. (minidump dosyalarına yukarıdaki ilk sorundan dolayı ulaşamıyorum.) Format atma ve başlangıç onarma bu yüzden başarısızlıkla sonuçlanıyor.

Sistem:
2x2 GB Kingston DDR2 GB 800 MHz.
1x1 GB Kingston DDR2 667 MHz.
AMD Athlon 64 3500+
ATI Radeon HD 4830.
Hitachi 80 GB IDE.

Ne yapmalıyım?

Moderatörler sistem bilgilerini düzenleyebilir mi? RAM bilgilerini yazarken yanlışlıkla konuyu oluştura bastım. Kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Çözüm
RAM'ler sorun çıkarıyor gibi. İlk önce 1GB olanları çıkarıp sistemi açmayı deneyin. Olmazsa 2GB olanları.
RAM'ler sorun çıkarıyor gibi. İlk önce 1GB olanları çıkarıp sistemi açmayı deneyin. Olmazsa 2GB olanları.
Bu arada eklemeyi unutmuşum, internette dosya yüklemesi yaparken HDD tak tak diye ses çıkarıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…