Hiç umut vermeden belirtmeliyim ki bu sisteme hız aşırtma falan yapılmaz
Bu bölüme açılan her 5 konudan 1'i zannediyorum ki eski nesil bir sistemi hız aşırtma ile hayata döndürmenin çabasında.
Eski nesil sistemler ne hız aşırtma desteği sunar ne de hız aşırtma için uygundurlar. Daha önceden açmış olduğun konuda bahse geçmiş miydi hatırlamıyorum tabi.
Sıcaklık değerlerine gelecek olursak SpeedFan gibi güncel olmayan uygulamaları kullanmanı önermiyorum. Biz her daim günceli yakalamış programları önermekle mükellefiz. AIDA64 varken SpeedFan kullanmak gerçekten anlamsız.
Hangi değerin hangi donanıma ait olduğunu bile anlamakta zorlanıyoruz, önerdiğim program çok daha detaylı bilgi sunar.
AIDA64 ile stablity testine sokacaksınız sistemi, CPU maksimum kaç dereceye çıkıyor bir görelim. Eğer sıcaklıklarda sorun varsa termal macun değişir.
Aşağıdaki resimden nasıl yapacağını görebilirsin.
HDTune programını da indir istersen. Bir bakalım o da ne durumda. RAM bellekleri de kontrol edebiliriz ancak biraz daha zahmet ister, öncelikle AIDA64 ile bir başlayalım.
Görev yöneticisinden de ayrıntılara bir bakalım, arka planda neler dönüyor görmek lazım.
Malum Windows XP, her türlü casus yazılıma kapı sonuna kadar açık.
Eki Görüntüle 123082