Athlon 64 X2 5000+ Sisteme GT 1030 Takmak

Meg55

Decapat
Sistemin özellikleri:
  • Anakart: GA-MA770-DS3
  • İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.6GHz
  • Ekran kartı: ATI Radeon HD 3600 Series
  • RAM: DDR2 4 GB RAM
  • PSU: 300W

Yaklaşık 10 senelik bir PC bu. LoL, CS:GO gibi oyunlar için GT 1030 alınır mı? İşlemci ile darboğaz yapar mı? Bimeks'de gördüğüm bu modeli almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kesinlikle darboğaz yapar. O sistemi emekli etmenin vakti çoktan gelmiş.

Bu arada Bimeks'in mağazaları kapanalı çok oldu. Sitesi hakkında herhangi bir fikrim yok ancak oradan alışveriş yapmaya kalkışmamanızı tavsiye ederim.

Bimeks'in internet sitesinden çok alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım.

İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+
Bende de aynı işlemci var. Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Bu ekran kartını kullanıyorum. Darboğaz yaşamadım.

Hocam yapma Allah aşkına birde 90nm işlemci. 45nm 3 çekirdek 3.2GHz Athlon II X3 kullandım HD5670 DDR3'e bile darboğaz yapıyordu. Siz heralde e spor oyunları oynuyorsunuz sadece.

Daha sonrasında diğer parçaları da yükselteceksen idarelik olarak tercih edilebilir. Ve evet darboğaz yapar.

İşlemci 65nm. İdarelik kullanılıcak. Lol Csgo gibi oyunlar oynanıcak. Almak mantıklı mı?

Mevcut işlemciniz CS:GO oyununda yaklaşık 45-65 FPS verebiliyor. 60 hertz monitör ile oynayabilirsiniz. Ancak düşündüğünüz ekran kartı bu oyun için 65 FPS yukarsına çıkabildiği için darboğaz yaşarsınız. Fakat yazılan oyunlar düşünüldüğünde alınabilir. Oynarsınız bu konuda sıkıntı olmaz, fakat alacağınız 60 FPS ile oyun skorunda ne derece başarılı olursunuz. O sizin seçiminize ve oyunculuğunuza kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…