arrive1942 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 24 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar sistem karşılaştırma konusunda pek iyi olduğum söylenemez. Bu yüzden hemen buraya gelip konuyu sizinle paylaşmak istedim. Sistemim LEGO® Worlds kaldırır mı? Kendi sistemim: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00 GHz Yüklü Bellek (RAM): 4 GB Sistem sürümü: 64 bit İşletim Sistemi Ekran Kartı: Radeon X1550 Series Oyun sistem gereksinimleri: MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows İşlemci: Intel Dual Core 2GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: 512MB GPU with Shaders 3.0 DirectX: Sürüm 9.0 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 10 GB Kullanılabilir alan ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: AMD or Intel Quad Core running at 2.6GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 480 or ATI Radeon HD 5850 or better DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
Arkadaşlar sistem karşılaştırma konusunda pek iyi olduğum söylenemez. Bu yüzden hemen buraya gelip konuyu sizinle paylaşmak istedim. Sistemim LEGO® Worlds kaldırır mı? Kendi sistemim: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00 GHz Yüklü Bellek (RAM): 4 GB Sistem sürümü: 64 bit İşletim Sistemi Ekran Kartı: Radeon X1550 Series Oyun sistem gereksinimleri: MİNİMUM: İşletim Sistemi: Windows İşlemci: Intel Dual Core 2GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: 512MB GPU with Shaders 3.0 DirectX: Sürüm 9.0 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 10 GB Kullanılabilir alan ÖNERİLEN: İşletim Sistemi: Windows 7 İşlemci: AMD or Intel Quad Core running at 2.6GHz Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 480 or ATI Radeon HD 5850 or better DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 10 GB kullanılabilir alan