Athlon 7750 sisteme ekran kartı önerisi

Blizzard of Ozz

Kilopat
Elimde çok eski bir bilgisayar var ve bu bilgisayarın beni yaza kadar idare etmesi gerek. Bilgisayarın 4 GB RAM'i, AMD Athlon 7750 Dual-Core işlemcisi ve 450W güç kaynağı var. Yaza kadar kullanabilmek için bilgisayara AMD Radeon HD 8350 ekran kartı takmayı düşünüyorum acaba bu ekran kartını takarsam işlemci darboğaz yapar mı? Yaparsa ekran kartı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Elimde çok eski bir bilgisayar var ve bu bilgisayarın beni yaza kadar idare etmesi gerek. Bilgisayarın 4 GB RAM'i, AMD Athlon 7750 Dual-Core işlemcisi ve 450W güç kaynağı var. Yaza kadar kullanabilmek için bilgisayara AMD Radeon HD 8350 ekran kartı takmayı düşünüyorum acaba bu ekran kartını takarsam işlemci darboğaz yapar mı? Yaparsa ekran kartı önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

İşlemciniz çok eski. O ekran kartını kullanabilirsiniz. Ancak o ekran kartının fiyatları biraz pahalı geldi sisteminize göre. Daha ucuz ekran kartlarına bakabilirsiniz.

Hocam almak isterim ama elden almadığım sürece bu tarz alışverişlere pek güvenmiyorum.
Hocam bir sıkıntı olmaz şuan çalışmasında da sıkıntı yoktur. Sağda da oynayabildiğim oyunları görebilirsin bir de GTA V' de var.
05443011465 whatsapp üzerinden ulaşırsan sevinirim.
1585211954723.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı