Kerem96 Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 13 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #1 Resimlerde gördüğünüz gibi kutu içerikleri mevcut. Hiçbir problem yok. Ürünün ikisi de 2.5 ay civarı kullanılmıştır. Ürünler çok temizdir. Satmamın sebebi oynadığım WarRock isimli oyunun AMD işlemciler ile FPS düşüş sorunu olması. Temiz G3258 ve aynı anakart değerindeki kart ile takas olabilir. Onun haricinde TL şeklinde satmaktayım.
Resimlerde gördüğünüz gibi kutu içerikleri mevcut. Hiçbir problem yok. Ürünün ikisi de 2.5 ay civarı kullanılmıştır. Ürünler çok temizdir. Satmamın sebebi oynadığım WarRock isimli oyunun AMD işlemciler ile FPS düşüş sorunu olması. Temiz G3258 ve aynı anakart değerindeki kart ile takas olabilir. Onun haricinde TL şeklinde satmaktayım.
Jet Thief Hectopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2015 #2 Kerem bey 2 si için kaç tl istersiniz? Ve kayseri içi elden satın alabilirim.
Kerem96 Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 13 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #3 Jet Thief dedi: Kerem bey 2 si için kaç tl istersiniz? Ve kayseri içi elden satın alabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba 2'si için 450 lira istiyorum. Ürünler gayet temiz ve kutu içeriği ile verilecektir. Şuanda masaüstü kasamda takılı durmakta masaüstünü kullanmıyorum. İşlerimi notebook ile hallediyorum. Üstünde daha toz bile yok. Anakart için 200 işlemci için ise 250 lira istiyorum. Ben Kırklareli/Lüleburgaz'da oturuyorum.
Jet Thief dedi: Kerem bey 2 si için kaç tl istersiniz? Ve kayseri içi elden satın alabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba 2'si için 450 lira istiyorum. Ürünler gayet temiz ve kutu içeriği ile verilecektir. Şuanda masaüstü kasamda takılı durmakta masaüstünü kullanmıyorum. İşlerimi notebook ile hallediyorum. Üstünde daha toz bile yok. Anakart için 200 işlemci için ise 250 lira istiyorum. Ben Kırklareli/Lüleburgaz'da oturuyorum.
Jet Thief Hectopat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #4 Kerem96 dedi: Merhaba 2'si için 450 lira istiyorum. Ürünler gayet temiz ve kutu içeriği ile verilecektir. Şuanda masaüstü kasamda takılı durmakta masaüstünü kullanmıyorum. İşlerimi notebook ile hallediyorum. Üstünde daha toz bile yok. Anakart için 200 işlemci için ise 250 lira istiyorum. Ben Kırklareli/Lüleburgaz'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan saten anakart 250 lira işlemci de 300 lira birde sizin 2.5 ay önce aldığınız zaman dolar 2.6 dı. Geldiği paraya satıyorsunuz işlemci için 200 anakart 150 olsa kolay satarsınız diye düşünüyorum. Sonuçta 2. El.
Kerem96 dedi: Merhaba 2'si için 450 lira istiyorum. Ürünler gayet temiz ve kutu içeriği ile verilecektir. Şuanda masaüstü kasamda takılı durmakta masaüstünü kullanmıyorum. İşlerimi notebook ile hallediyorum. Üstünde daha toz bile yok. Anakart için 200 işlemci için ise 250 lira istiyorum. Ben Kırklareli/Lüleburgaz'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan saten anakart 250 lira işlemci de 300 lira birde sizin 2.5 ay önce aldığınız zaman dolar 2.6 dı. Geldiği paraya satıyorsunuz işlemci için 200 anakart 150 olsa kolay satarsınız diye düşünüyorum. Sonuçta 2. El.
Kerem96 Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 13 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #5 Alıcı ile oturup konuşulabilir de geçmiş bizi pek ilgilendirmiyor bu konuda.