Akasa 3 pinli soğutucu (modelini bilmiyorum ama süper sogutuyor)
500 W power
Şimdi bu sistem bana 1300'e patladı ben Overwatch oynamak için topladım. Nitekim oyunu oynarken ani FPS düşmesi oluyor sürekli driverleri sildim yükledim aklınıza gelebilecek her seyi yaptım ama nafile. Battleclock (darbogaz) yapma ihtimali var mı sizce?
Bir isteğim daha var. Ekran kartlarından birini çıkartıp dener misin? (Yazılım olarak CF'yi bozabiliyorsan oda olur. Tek ekran kartı performansını dener misin yani)
CF yani çift ekran kartı sandım yetkililer yanlış yapmış demekki.
Her neyse tek R7 370 içinde zayıf bi işlemci, AMD olarak fx 6300 veya 8350 gibi işlemcilere bakabilirsin.
CF yani çift ekran kartı sandım yetkililer yanlış yapmış demekki.
Her neyse tek R7 370 içinde zayıf bi işlemci, AMD olarak fx 6300 veya 8350 gibi işlemcilere bakabilirsin.
Hocam ben pek anlamam bu işlerden arkadaş topladı bu sistemi bana ben sadece Overwatch oynamak ıcın topladım nitekin görüldüğü gibi sıkıntı var Şuan fx alabılcek durumum yok maalesef geçici bişey yapamazmıyız ? ayrıca Bu sistemin darboğaz yapma ihtimali (0) İmkansız gibi bişey dedi
Hocam ben pek anlamam bu işlerden arkadaş topladı bu sistemi bana ben sadece Overwatch oynamak ıcın topladım nitekin görüldüğü gibi sıkıntı var Şuan fx alabılcek durumum yok maalesef geçici bişey yapamazmıyız ? ayrıca Bu sistemin darboğaz yapma ihtimali (0) İmkansız gibi bişey dedi