PolatAlemdar97 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:43 #1 Arkadaşlar bende AMD Athlon Gold 3150u işlemcili laptop var ama bir türlü 0.38 GHz'den yukarı çıkmıyor. Çözümü bilen biri yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar bende AMD Athlon Gold 3150u işlemcili laptop var ama bir türlü 0.38 GHz'den yukarı çıkmıyor. Çözümü bilen biri yardımcı olabilir mi?
RECEP24 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:39 #2 Merhaba. BIOS'u güncelleyin. Sorunun farklı versiyonunu Intel'de yaşadım. BIOS güncellemesinden sonra düzeldi. Artı 0 Eksi
Merhaba. BIOS'u güncelleyin. Sorunun farklı versiyonunu Intel'de yaşadım. BIOS güncellemesinden sonra düzeldi.
KS KS PolatAlemdar97 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:40 #3 RECEP24 dedi: Merhaba. BIOS'u güncelleyin. Sorunun farklı versiyonunu Intel'de yaşadım. BIOS güncellemesinden sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım umarım olur. Artı 0 Eksi
RECEP24 dedi: Merhaba. BIOS'u güncelleyin. Sorunun farklı versiyonunu Intel'de yaşadım. BIOS güncellemesinden sonra düzeldi. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım umarım olur.
RECEP24 Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:41 #4 Bendeki sorun böyle çözüldü. Umarım yardımcı olur size. Artı 0 Eksi